facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi King

Sushi King

Info

De beste kwaliteit sushi! All you can Eat! Ook zijn er andere (warme) Japanse gerechten aanwezig en nieuw op de kaart is Halal Kip.

Geschiedenis

All-You-Can-Eat-And-Drink!
Maandag t/m donderdag: €24,50
Vrijdag t/m zondag en feestdagen: €26,95
Kinderen van 4 tot 10 jaar: €13,50
65+: €22,50

Adres: Groen van Prinstererweg 19-21 , Ridderkerk 2982 VA, NL
Telefoonnummer: 0180 418 414
Stad: Ridderkerk
Route: Groen van Prinstererweg 19-21
Postcode: 2982 VA


Openingstijden

Maandag: 14:00-22:00
Dinsdag: 14:00-22:00
Woensdag: 14:00-22:00
Donderdag: 14:00-22:00
Vrijdag: 14:00-22:00
Zaterdag: 14:00-22:00
Zondag: 14:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: sushi king hoogstraten, sushi king menu, sushi king wijnegem, sushi king duffel, sushi king westmalle, sushi king zoersel, sushi king ridderkerk, sushi king wijnegem te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matuya Matuya 581 meter Super vriendelijke personeel, en zeer variërend eten. Gezellige sfeer
Hana Hana 2 km Wij komen hier heel vaak en zijn altijd erg tevreden. Fijne binnenkomst waarbij je je...
Recensies
5 a 6 jaar geleden aten wij hier best vaak vanwege de lekkere sushi en goede kwaliteit. Later wat minder en toen hebben we in de corona periode een keer laten bezorgen, die keer was heel slecht. Afgelopen vrijdag weer eens in het restaurant wezen eten en alles was oke maar zeker niet meer zo qualitatief als vroeger, er staat ook niet heel veel sushi opzich op de kaart en wat ik at proefde niet meer zo als toen. De betaalde tonijn van de kaart staat erop als licht gegrild met korst maar deze is in werkelijkheid rauw. Verder nog steeds wel het prachtige aquarium en de vriendelijke manager en bediening. Niet geheel ontevreden en kom zeker nog wel terug.
In 1 woord Voortreffelijk! Eten is super lekker, personeel allemaal top, prijs ook heel netjes. Een échte aanrader, als je hier eenmaal geweest ben, wil je niet naar een ander sushi restaurant meer. Wat ik ook erg fijn vind, het is niet enorm groot waardoor er een warme sfeer is.
De sushi is daar heel goed en lekker, zo vriendelijk personeel ..........kunnen veel zaken nog van leren.
Erg teleurgesteld, voor 40+ euro besteld voor mijn verjaardag en alles wat gefrituurd was, was kei hard en de sushi was zelfs taai op 1 of andere manier. Het leek i.i.g. niet vers. We bestellen normaal bij Sakura taste of it's sushi en zijn van hun hele goede sushi gewend. That being said waren de spareribs en de tori teriyaki wel erg lekker. De bezorgster werd door een in haar woorden "Marokkaantje" uitgescholden, wij hebben dit niet gehoord, was wat aparte informatie.
Avondje sushi gegeten bij Sushi King! Eten was goed en de bediening was spontaan en gezellig! Gefrituurde ossenhaas Chi Chi Beef was niet zeer smakelijk. Verder prima gerechten! Drankjes zijn vriendelijk geprijsd.
Had een klein surprise party hier met de familie. Superleuk gezellig en het personeel was echt liefEten: 5/5
Altijd Lekker eten en gezelligheid. Je word altijd warm ontvangen!! Super lieve mensen!!Eten: 5/5
Ik heb nog nooit zo'n lekkere vegetarische pokebowl op. Die bestel ik regelmatig. Ook de andere gerechten die mijn vriend neemt met vlees zijn volgens hem erg goed. Vega sushi en loempia's ook heerlijk!
Gisteren lekker gegeten. Leuke service en het allerbeste. Heerlijke spiesjes gegeten. Alles was vers en goed gekruid. Maar de garnalen spies was by far het beste. ... Zie je wel dat ik een spiesjes review zou houden!
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Dat is echt top! Echter eten viel zwaar tegen, zowel sushi als beef of kipspies, garnalen in chilliesaus..er zat een klodder iets overheen. Echt walgelijk. Jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid