facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hana

Hana

Info

Welkom bij Hana!

Ondertussen een gevestigde naam in Ridderkerk en omstreken, nodigen wij iedereen uit om onze vers bereide gerechten te proberen!

Adres: Houtzaagmolen 87 , Ridderkerk 2986 GE, NL
Telefoonnummer: 0180 471 266
ln.6102anah@ofni
Stad: Ridderkerk
Route: Houtzaagmolen 87
Postcode: 2986 GE


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:30
Zaterdag: 12:00-22:30
Zondag: 12:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: sap hana betekenis, sap 4 hana, sap hana wiki, sap hana tutorial, wat is sap hana, sap hana training, hana database, hana it
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matuya Matuya 1 km Super vriendelijke personeel, en zeer variërend eten. Gezellige sfeer
Sushi King Sushi King 2 km 5 a 6 jaar geleden aten wij hier best vaak vanwege de lekkere sushi en goede kwalitei...
Recensies
Wij komen hier heel vaak en zijn altijd erg tevreden. Fijne binnenkomst waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Lekkere gerechten en een grote selectie om uit te kiezen. Conclusie, heerlijk gegeten en erg aardige mensen!
Goed eten echt heel erg lekker Uitgebreide kaart en niet te duur Goede bediening en snel Wel erg druk maar daardoor nog meer respect voor bediening en keuken Vooralsnog was alles perfect klaargemaakt Zeker 5 sterren waard die ik echt niet zomaar geef Topper
Ik bezocht onlangs het sushi restaurant Hana in het centrum van de stad en ik was zeer onder de indruk van mijn ervaring daar. Het restaurant is modern en schoon, en heeft een ontspannen sfeer. Het menu biedt een breed scala aan sushi-opties. De sushi was zeer vers en goed. De service was vriendelijk en attent, en het personeel was goed geïnformeerd over de verschillende gerechten op het menu. De prijzen waren redelijk voor de kwaliteit van het eten en de locatie van het restaurant. Wij komen zeker gauw weer langs!
Eten heel lekker. Bediening vriendelijk. Alleen is het heel druk en wij waren bij de eerste groep om te eten. Doordat het zo druk was was er niet genoeg tijd om 5 rondjes te eten.het ijs werd ons eigenlijk opgedrongen omdat er al veel.mensen stonden te wa chten op een tafel voor half 8.was een beetje rommelig. Doordat de keuken het zo druk had duurde het tussen de gerechten heel lang en dan kom je dus niet aan 5 rondes. Jammer. Kindvriendelijkheid: Het is kindvriendelijk. Parkeren: Parkeren is op locatie bijna altijd wel te doen.
Goed gegeten. Heel veel keuze voor de lunch en onbeperkt! Ik vind de Maki sushi's te dik, waardoor ik te snel vol zat. Daardoor kon ik weinig proberen/proeven. De smaak was echter erg goed en de sushi en salades rijk gevuld. Ik had graag 4,5 sterren gegeven. Ik raad dit restaurant zeker aan!
Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. De bediening was verder vlot en vriendelijk. Het eten is er erg goed. De sushi is kwalitatief goed en is kraakvers. Ook de andere gerechten op de kaart zijn zeer smaakvol. Het enige wat op te merken valt is de gedateerdheid van de inrichting. Het is goed te zien dat er ooit een Chinees restaurant in zat. Een opfrisbeurt van het interieur zou geen kwaad kunnen. Ondanks het verouderde interieur gaat het uiteindelijk om het eten en dat is zonder twijfel goed te noemen.
Er was overigens genoeg personeel. De drankjes kwamen wel snel. Wat ik niet fijn vind dat de sushi grote bonken zijn na 6 sushi zit je bijna vol. Voor mij is het dan de laatse keer geweest.
Geweldige all you can eat leuk personeel en echt goed gerechten die niet allemaal dezelfde saus hebben absoluut een aanrader en wij zijn echt verwend kwa uit eten gaan, en topper!!!
Lieve bediening en bedachtzaam, ookal mocht het afentoe wat sneller. Wellicht is het gebruik van bestel-Ipads een idee? Superlekkere sushi, kom graag nog een keer! Restaurant aankleding lijkt een soort mix tussen Japans en Chinees.Eten: 5/5
Weer heerlijk gegeten alles is helemaal perfect sushi - vlees gerechten en het personeel is zo vriendelijk en maken gezellig een praatje met komen hier zeker weer terug maar zijn al vaste klanten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid