facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supportmarkt

Supportmarkt

Info

Maakt evenementenmakers blij. Met creatieve oplossingen die bezoekers blij maken. En met een heleboel rechterhandjes op locatie! Anders nog iets?

Geschiedenis

Supportmarkt wil, kan en doet een heleboel...

…voor fantastische evenementenmakers om precies te zijn. En dus voor de bezoekers van fantastische evenementen. Die wijzen we de weg met de OlieTonTon (de enige echte opvolger van de TomTom), laten we zelf hun ideale zitplaats samenstellen en geven we een anti-rommel-wapen in handen. Pow! Dat klinkt (hopelijk) spannend en raadselachtig, maar (misschien) wat vaag, dus laten we beginnen met wat we *niet* willen, kunnen of doen. Namelijk evenementen organiseren. Dat laten we veel liever aan de evenementenmakers zelf over. Maar verder? Verder faciliteren we evenementenmakers volgens het ‘anders nog iets?’ principe.

Adres: Koperslager 4B, 2631 RK Nootdorp
Telefoonnummer: 085 3031317
Stad: Nootdorp
Route: Koperslager 4B
Postcode: 2631 RK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Event- & Partycentrum het Witte Paard Event- & Partycentrum het Witte Paard 447 meter Kan geen oordeel vellen moest er in de buurt wezen voor een sollicitatie via maps gek...
De Artiestenstal De Artiestenstal 867 meter Duidelijke website
Recensies
Supermarkt heeft ons fantastisch goed bijgestaan bij de organisatie van een aantal evenementen ! Accuraat, origineel en vrolijk!!
Vriendelijk, snelle levering, goede spullen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid