facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Event- & Partycentrum het Witte Paard

Event- & Partycentrum het Witte Paard

Info

Event- & Partycentrum

Geschiedenis

...een bruiloft waarbij alles tot in de detail is verzorgd
...een feest op een sfeervolle en moderne locatie
...een heerlijke catering met de beste ingrediënten

Het Witte Paard beschikt over sfeervolle zalen en biedt vele mogelijkheden voor bruisende bruiloft, een feestelijk jubileum, een geslaagd diner, een spectaculair themafeest of een zakelijke meeting.


Regelmatig organiseren wij een open avond, om zonder afspraak onze feestlocatie te bekijken. Een voorproefje van onze mogelijkheden qua hapjes en lekkere welkomstcocktail, maar ook de diverse zaal opstellingen en decoraties. Een gezellige manier om de sfeer te proeven.

Voor een eerder bezoek of een persoonlijke offerte maken we graag een specifieke afspraak.


Wilt u meer informatie? Bel gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden.

Partycentrum het Witte Paard is samen met Howdy's Pannenkoeksaloon gelegen in Nootdorp, centraal in Zuid-Holland, direct aan de A12 tussen de snelwegen van Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Adres: Gildeweg 2, 2632 BA Nootdorp
Telefoonnummer: +31153109180
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg 2
Postcode: 2632 BA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 03:00
Dinsdag: 07:00 - 03:00
Woensdag: 07:00 - 03:00
Donderdag: 07:00 - 03:00
Vrijdag: 07:00 - 03:00
Zaterdag: 07:00 - 03:00
Zondag: 07:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: Het Witte Paard Den Haag, Witte Paard Nootdorp agenda, Eigenaar Witte Paard Nootdorp, Qmusic Witte Paard, Het Witte Paard restaurant, Witte Paard menukaart, Het Witte Paard Rotterdam, Witte Paard te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Supportmarkt Supportmarkt 447 meter Supermarkt heeft ons fantastisch goed bijgestaan bij de organisatie van een aantal e...
Plusgas Plusgas 630 meter
Margaux Partyservice & Catering Margaux Partyservice & Catering 686 meter Margaux is een fris en modern bedrijf dat zich richt op de gehele verzorging van uw p...
De Artiestenstal De Artiestenstal 1 km Duidelijke website
Recensies
Kan geen oordeel vellen moest er in de buurt wezen voor een sollicitatie via maps gekeken niet geweest
Ik had een standaard partycentrum verwacht maar moet zeggen dat standaard hier hoog ligt. Inrichting is mooi, tafels prachtig gedekt en eten van hoog niveau. Ook de bediening is zeer professioneel en attent.
Heerlijke pannekoeken gegeten. De kinderen konden lekker spelen. Alleen de airco stond een beetje te koud.
Leuk om te eten..pannekoek was prima
Pas op: Bestel geen spa Blauw wanneer je hier eet. Nadat onze 4 kinderen hun chocomel etc. op hadden, hadden ze nog dorst, dus ik vroeg om een kan water o.i.d.Nee dat kon niet, dan maar een fles water. Daar werd even 6,50 € voor gerekend! Shame, shame !!Niet erg klantvriendelijk!
Gezellige avond met groep vrienden. Prettig, er is ook plaats om te zitten, goede sfeer. Tenminste een plek waar je je als vijftiger niet oud voelt . Lekker swingen op de 70'ies & 80'ies party door Tim & Faab!
Weer lekker even uit je bol gaan. Alleen belachelijk dat je niet meer naar binnen mag als je even iets uit je auto wil halen. Anders had ik 4 sterren gegeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid