facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SuperFuif DJ's & Entertainment

SuperFuif  DJ's & Entertainment

Info

Sterk in Music & Entertainment. Verhuur van Dj's, Licht en Geluid. Denkt mee en verzorgt Drive-in shows van Bruiloft tot Festival

Geschiedenis

Superfuif.com Is een Veelzijdig bedrijf Die voornamelijk gespecialiseerd is in Music,Dj's,entertainment & instal.
Alles op het gebied van professioneel Audio,light,electric & vision.Montage en verhuur.Waar de meeste techniek stop gaat superfuif.com verder.Ook kunnen wij met gemak op 4 locaties staan met de kwaliteit die superfuif belooft.



"Verhuurd , Verlicht en Versterkt , Music and entertainment. De nieuwste Apparatuur en De beste Dj’s !"
Adres: Tweedemoordrechtse tiendeweg 5, 2809nc Gouda
Telefoonnummer: 0622292262
Stad: Gouda
Route: Tweedemoordrechtse tiendeweg 5
Postcode: 2809nc



op zoek naar gerelateerd: DJ in busje, DJ bus aan huis, Voordeur feestje friesland, Partybus Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handhaving Support Handhaving Support 1 km Nog een wat kleiner bedrijf waardoor de lijntjes korter zijn. Er is oog voor iemand a...
iSense ICT Professionals iSense ICT Professionals 1 km Dramatische geldwolven, jouw ontwikkeling boeit ze niet. Zolang ze je maar ergens kun...
Spirituele praktijk Paarse Roos Spirituele praktijk Paarse Roos 2 km Spirituele praktijk voor reading, healing en cursussen. O.a. tarot, engelen, reiki, a...
F-Act Training & Coaching F-Act Training & Coaching 3 km Training en Coaching op het gebied van ontwikkeling van Personen en Organisaties.
Recensies
Zaterdag 7 januari m'n 35e verjaardag muzikaal laten ondersteunen door Superfuif! Wat een feest was dat. Van tevoren fijn contact gehad met Armand en Kevin. Kevin belde me een week voor het event, om de muziek style / genre nog even door te nemen. Absoluut geen Nederlands talig was mijn wens, en vooral heel veel lekkere dansmuziek. Doordat de gasten wat verspreid en wat later binnenkwamen, heb ik zelf een speech gegeven om de dansvloer te openen, vanaf toen ging het helemaal los! Een verrassing later op de avond van een saxofonist die een half uur kwam optreden, was echt de kers op de taart! Nog dagen later, krijg ik steeds complimenten van gasten dat ze de DJ zo goed vonden, de muziek die naadloos in elkaar overliep, zonder een nummer af te raffelen en dat het een waanzinnige avond was. Al met al een mooie herinnering en een avond met een gouden randje. Ik zou Superfuif op ieder feest of gelegenheid aanraden, succes verzekerd! Thanks nogmaals voor dit heerlijke begin van 2023, hier kan ik nog weken van nagenieten!
Superfuif met DJ Armand is top entertainment voor al je partijtjes en feesten. Ook dit jaar - op de Goudse Hofstedendag bij De Klup - heeft Armand er weer een feestje van gemaakt en wist hij bezoekers op de dansvloer lees grasmat te krijgen en voor een gezellige sfeer te zorgen.
Superplek voor een Superfeest met de DJ van Superfuif! Een te gek feest, helemaal op maat. Dank jullie wel voor een fantastische avond.
Geweldige avond gehad met Kevin van Superfuif voor onze 30e verjaardag. We hebben ook alleen maar complimenten gehad vanuit onze omgeving. Hij voelde precies aan wat voor muziek nodig was in het begin toen iedereen binnen kwam stromen, om het vervolgens af te sluiten met heerlijke dansmuziek uit onze tijd. Daarnaast was de communicatie vóór het feest ook top! Dankjewel Kevin, we hebben genoten!
Superfuif heeft ons feest verzorgd op onze bruiloft, dat werd een mooi feest, dank jullie wel voor alles!
Wat een geweldig feest heeft mijn dochter gehad! Door haar beperking heeft ze eigenlijk nooit een echt kinderfeestje gehad. Nu met superfuif een surpriseparty voor haar 17 de verjaardag! In 1 woord geweldig!! Zo dankbaar!
Het optreden tijdens de Hofstededagen in Gouda was super! Hij maakte er echt een feestje van. Leuke muziek en een gezellige sfeer.
Super verzorgd ze kunnen er een mooi en gezellig feestje van maken een aanrader voor ieder die van een gezellig stoepfeestje houd. En zeker leuk om iemand ermee te verassen. Het is echt Top geregeld en ze zijn zelf super gezellig. De 5 sterren dik verdiend. Succes met alle feestjes die nog gaan komen.
Goede snelle communicatie vooraf, en tijdens het feest. Schoolfeest was een groot succes, alle leerlingen voetjes van de vloer van begin tot het einde. Tussendoor overleg over geluid. Opbouw en afbouw snel geregeld. Voor herhaling vatbaar!
Surprise disco busje voor mijn zusje die 50 jaar werd! Superleuk en supergezellig! Goede communicatie met de organisatie. Zin in nog een feestje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid