facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iSense ICT Professionals

iSense ICT Professionals

Info

‘Het vergroten van succes en geluk van mensen en organisaties door samen uitdagingen aan te gaan.’

Geschiedenis

iSense is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in de detachering van Professionals binnen het ICT vakgebied. Daarbij hebben wij de overtuiging om het succes van organisaties en het geluk van medewerkers te vergroten. Niet alleen nu, maar vooral ook in de toekomst. Daarom bieden wij diverse workshops aan voor ICT'ers en hun managers.



"Experis is ontstaan doordat de bedrijven iSense, PEAK-IT en Experis Ciber hun krachten hebben gebundeld. Hierdoor zijn wij één groot netwerk van meer dan 2.000 klanten en zijn we nog beter in staat om jou te helpen bij het vinden van een IT-baan. Experis is onderdeel van de Manpower Group en bestrijkt een groot internationaal netwerk. Met onze oer-Hollandse roots krijg je daarom het beste van twee werelden: een persoonlijke benadering met een sterke internationale achterban. Met Experis behoren wij tot de beste digital leaders en digital enablers van Nederland."
Adres: Zuidelijk Halfrond 11, 2801 DD Gouda
Telefoonnummer: 0182-692020
Stad: Gouda
Route: Zuidelijk Halfrond 11
Postcode: 2801 DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: PEAK-IT vacatures, IT detachering, ICT detachering bedrijven, IT detacheerders Nederland, PEAK-IT salaris, PEAK-IT lease auto, Experis stage, Experis Ons team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handhaving Support Handhaving Support 29 meter Nog een wat kleiner bedrijf waardoor de lijntjes korter zijn. Er is oog voor iemand a...
SuperFuif  DJ's & Entertainment SuperFuif DJ's & Entertainment 1 km Zaterdag 7 januari m'n 35e verjaardag muzikaal laten ondersteunen door Superfuif! Wat...
Spirituele praktijk Paarse Roos Spirituele praktijk Paarse Roos 2 km Spirituele praktijk voor reading, healing en cursussen. O.a. tarot, engelen, reiki, a...
F-Act Training & Coaching F-Act Training & Coaching 3 km Training en Coaching op het gebied van ontwikkeling van Personen en Organisaties.
Recensies
Dramatische geldwolven, jouw ontwikkeling boeit ze niet. Zolang ze je maar ergens kunnen plaatsen en daar lekker hun geld mee binnen krijgen. Super oneerlijke mensen, totaal niet transparant en nog heel wat dingen die niet kloppen.
Wat een vreselijke organisatie is dit en misleiding. Je solliciteert op een vacature Systeembeheer en wordt er leuk verteld dat ze de vacature niet meer hebben en of teveel mensen erop hebben gesolliciteerd. Dan wordt jou verteld dat je ergens op andere vacature goed op aansluit die zij hebben voorgesteld. Maar met een hele lage bruto maandsalaris. Kom nou.... Wie wilt erop achteruit..... Anyway wie dit leest bespaar jezelf de moeite om een cv en motivatie in te dienen
Ik heb dit jaar Digital Transformation Summit en Security Summit bezocht: Deze waren inspirerend en goed georganiseerd. Geweldig! De medewerkers zijn heel behulpzaam. Mooi initiatief. Als vervolg op deze summits ben ik nu gecertificeerd Security Awareness Officier via FoxIT. Ga zo door en inspireer mensen!
Isense voldoet niet aan de AVG wetgeving.Na een verbod op het verwerken van mijn persoosngegevens heeft Isense deze gegevens nog 2 jaar verwerkt in hun systemen. Niet netjes en een overtreding van de AVG wetgeving. Het is af te raden om zaken te doen met een bedrijf wat schijt heeft aan onze Nederlandse wetgeving. Hierdoor is het af te raden om zaken te doen met Isense, Peakit of Manpower, alledrie vallen onder exact hetzelfde bedrijf en bij alledrie de bedrijven wordt de AVG overtreden!
Recruiter gesproken van Isense, zeer onbeschofte kerel aan de telefoon. Hij wilde mij nog net niet dwingen om een contract te tekenen terwijl het aanbod zeer onder maat was. Het salaris was niet marktconform en onderhandelen was niet mogelijk voor de functie. Uiteindelijk niet gedaan en doorgezocht naar een goede recruiter.
'Summit' toch wel een erg groot woord voor wat salespitches. 2 tips. Organiseer je een Summit, zorg dan dat deze een zeer bijzonder hoogstaannd doel heeft voor Leaders en Cpts of Industries. Een sales pitch moet aan minimale eisen voldoen om interessant te worden. Deze was het jammergenoeg na de eerste al niet. Presentatie en interactie moeten echt beter en vloeiender. Haal je parties in huis, laat ze een demo geven voor je iets als dit organiseert. Success.
Buitengewoon interessante seminairs waar deskundige 'vakidioten' op heldere wijze de dagelijkse ICT problematieken vanuit hun eigen specialiteit practisch en navolgbaar uiteenzetten. Een bonus voor je algemene ontwikkeling en een frisse kijk op strategieen voor het oplossen van voorkomende problemen. Als je er niet bij was heb je echt iets gemist!
Tijdens het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik uitstekend begeleid door een recruiter van iSense. Er werd de tijd genomen om mij te leren kennen en er is ten alle tijde helder gecommuniceerd zowel telefonisch als per mail. Kortom, in mijn beleving een zéér bekwame, professionele en fijne partij!
Een zeer professionele club! Ben tot nu toe 2 keer door iSense bemiddeld. Beide keren verliep de communicatie goed, mijn wensen werden goed vertaald en het proces verliep snel en vloeiend! Dikke aanrader voor de zoektocht naar uitdagend werk!
Blockchain summit Velp. 4 gezichtspunten gedeeld, aangevuld met live demo. Goed voorbereide avond op een goede locatie. Ondanks de warmte, was het interessant genoeg om je aandacht erbij te houden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid