facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunny Camp

Sunny Camp

Info

Sunny Camp is dé sportspeciaalzaak van Zeist en omstreken! Wij staan voor kwaliteit, service en een zeer uitgebreid assortiment op alle gebieden.

Geschiedenis

Sporthuis Sunny Camp is al meer dan 60 jaar de sportspeciaalzaak van Zeist en omstreken!



"Sunny Camp staat bekend om zijn goede advies en de goede service. Wij blijven investeren in kennis en apparatuur om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte zooltjes, voet- en loopanalyses, advies voor aanschaf van een hockeystick of tennisracket of een skischoen op maat. Voor uw skionderhoud kunt u terecht in onze werkplaats en voor de hockeyers hebben we tegenwoordig een testbaan achter de winkel liggen.Kortom: u krijgt bij ons een uitgebreid assortiment, deskundig advies, goede service en persoonlijke aandacht! Bij ons draait het om u!"
Adres: Slotlaan 177-179, 3701 GD Zeist
Telefoonnummer: +31306916737
Stad: Zeist
Route: Slotlaan 177-179
Postcode: 3701 GD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport 2000 Zeist Sport 2000 Zeist 352 meter Ruim assortiment en goede service
Game11 Game11 2 km Goed advies en goed geholpen. Mijn dochter is blij met haar nieuwe rubbers
Starshoe Zeist Starshoe Zeist 2 km Kom er al meerdere jaren. Ze nemen de tijd en geven goed advies. Aanrader.
Recensies
Fijne winkel om schoenadvies te krijgen over de juiste berg/wandelschoen. Medewerkers hebben veel schoen-kennis en helpen je altijd naar het juiste model. Ik kom er al een aantal jaar met plezier!
Top winkel! Net verbouwd en het ziet er top uit! Uitgebreide collectie wandel/sport schoenen en zijn de winkel aan het ombouwen voor de wintersport. Zijn Erkend Wintersport Specialist en geven dus om de veiligheid van hun klanten!
Goed geholpen, ervaren personeel en ze nemen de tijd
Hier nieuwe hardloopschoenen gekocht. Deskundig en behulpzaam personeel. Top.
Fantastische winkel met goed assortiment en ontzettend behulpzaam personeel.
Ik was opzoek naar een speciaal soort assics die blijkbaar maar eenmalig zijn geproduceerd. Een medewerk van Sunny Camp Zeist heeft mij netjes te woord gestaan en gezocht naar een alternatief. Na wat verschillende maten en schoenen te hebben gepast, heb ik een bestelling geplaatst voor een bepaalde schoen. Gegevens achter gelaten en er werd mij verteld dat ze de week erop binnen zouden komen. Twee weken verder en helaas nog niks gehoord. Zojuist gebeld en situatie netjes opgelost in hoeverre dit mogelijk was. Erg goede klantenservice!
Fijne sportwinkel met goede kwaliteit spullen voor oa hockey, tennis en skiën
Ik kom hier reeds een jaar of 5 schat ik zo voor een sport- wandelschoen. Ze hebben goede kennis van hun waar en ik word vriendelijk en behulpzaam geholpen. Wat mij opvalt is het gevoel van tevreden klant de deur uit laten gaan een prio heeft hier. Zo lijkt het althans, iets doen ze dus goed :
Je krijgt er goed advies! Fijne zaak, hardwerkende medewerkers die verstand hebben van wat ze verkopen!
Voetbalschoenen gekocht bij SunnyCamp. Ik ben goed geholpen door vriendelijk en behulpzame medewerkers. Goede advies gekregen over de verschillende opties. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die sport spullen nodig heeft. Bedankt voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sunny Camp met het openbaar vervoer


Zeist, Slotlaan 60 meter
56
74
Zeist, Slotlaan 60 meter
58
Zeist, Slotlaan 200 meter
56
74
Zeist, Slotlaan 200 meter
58
Zeist, Hogeweg 210 meter
56
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid