facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sumrin advocaten

Sumrin advocaten

Info

Jouw advocaat op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, ondernemingsrecht, vastgoed, omgevingsrecht, erfrecht en intellectueel eigendom!

Geschiedenis

Adequaat en snel een oplossing vinden voor jouw juridisch vraagstuk. Dat is de insteek van de experts van Sumrin advocaten. Aan het vinden van oplossingen ligt kennis van het recht en een praktische instelling ten grondslag. De specialisten van Sumrin advocaten beheersen hun vakgebied tot in detail, maar verliezen het perspectief voor een werkbare en realistische oplossing niet uit het oog. Eenvoudig of ingewikkeld: Sumrin advocaten hanteert altijd het uitgangspunt te zoeken naar een oplossing die jou past. Daag ons uit!

Sumrin advocaten heeft een band met haar werkgebied. Daarom is gekozen voor de naam Sumrin: een oude benaming voor Someren. De werkwijze van Sumrin advocaten is echter modern. Moderne communicatiemiddelen, automatisering en digitale bronnen ondersteunen het contact met jou. Vanuit specialisatie verleent Sumrin advocaten haar rechtsbijstand op het gebied van onder andere het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, letselschade, vastgoedrecht, intellectuele eigendom, vervoersrecht en erfrecht.

Sumrin advocaten is actief in haar werkgebied en is lid van de Ondernemersvereniging Someren, Siris-Businessclub, Ruchte Top 100 Businessclub, Netwerk Brabant, Zakenvrouwen met Pit en BNI Lambrusco Helmond.

Kortom: EXPERTS MET DE OPLOSSING



"Sumrin advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Onze experts met de oplossing helpen u graag met uw juridische vragen."
Adres: Speelheuvelplein 10, 5711 AR Someren
Telefoonnummer: 0493894752
Stad: Someren
Route: Speelheuvelplein 10
Postcode: 5711 AR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van Gerven advocaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magister Introductie Kamp Magister Introductie Kamp 1 km Introductiekamp voor alle eerstejaars rechten en bestuurskunde studenten aan Tilburg ...
Recensies
Wij zijn de afgelopen 6 maanden uitstekend geholpen door Edwin van Gerven van het buro Sumrin advocaten. Mijn vrouw en ik hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Vanaf het eerste contact was er een luisterend oor, empathie en de benodigde zakelijkheid en kennis om voor onze belangen te vechten. Door de voortdurende inzet van Edwin hebben wij "onze case" naar tevredenheid kunnen afsluiten. Kortom: Echt tevreden !
Over een periode van een aantal jaren zijn wij met een zaak zeer goed geholpen door Moniek Peeters van Sumrin advocaten. Het contact verliep voornamelijk telefonisch en per e-mail en was zeer prettig te noemen. Maar ook tijdens daadwerkelijke zittingen werden wij zeer professioneel bijgestaan door Moniek. Wij bevelen haar en haar kantoor dan ook ten zeerste aan.
Ik heb dhr. Luc Tacx van Sumrin Advocaten ingeschakeld vanwege een huurconflict. Hij heeft mij hierbij snel en vakkundig geholpen. Het contact was prettig en ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de gehele procedure. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ik kan deze advocaat van harte aanbevelen.
Edwin van Gerwen heeft mij bijgestaan in een conflict met de gemeente en een onderzoeksbureau. Edwin is deskundig en het contact was prettig. Ik ben uiterst tevreden.
Onlanks heb ik contact gehad met Michel voor Juridisch advies. En ondanks dat het niet tot een rechtszaak is gekomen heb ik een fijne uitleg over mijn rechten gehad en de stappen die ik moest nemen om mijn zaak zaak op te lossen. Bedankt voor je snelle reacties bij het geven van updates en ik zal zeker weer contact opnemen als het ooit weer nodig is.
Wij zijn goed begeleid door Sumrin advocaten met een letselschade. Altijd een goed en regelmatig contact/overleg gaandeweg deze procedure. Ik kan iedereen deze firma van harte aanbevelen!!!!
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Edwin en zijn collega’s! Zij bieden snelle en zeer deskundige hulp. Goede voorlichting en ondersteuning op een persoonlijke en positieve manier!
Na mijn bedrijfsongeval ben ik door Edwin van Gerven van Sumrin Advocaten bijgestaan. Edwin heb ik ervaren als een zeer deskundige en vriendelijke advocaat, die voor het maximale resultaat van zijn cliënt gaat. Van harte aan te bevelen!
Deskundig en vooral geruststellend geholpen tijdens een voor mij langdurige kwestie , met goed resultaat!! Zou zonder twijfel in andere situatie terugkeren naar dit kantoor
Ik heb zo fijn samengewerkt met Luc Tacx van Sumrin Advocaten. Mijn man beveelde hem van harte aan en ik nam contact op, waarbij hij meteen bereid was mij te helpen met een zaak wat heel belangrijk voor mij was. Het was soms vanuit de eisen van de rechtbank een gedoe betreft wat voor documenten ze van mij nodig hadden, maar dankzij Luc heb ik het alsnog ervaren als zeer soepel verlopen. Hij reageert snel, stuurt mails meteen door, komt gelijk in actie, werkt heel professioneel blijft alsnog empathisch. Ik kreeg vandaag te horen dat de beslissing / uitkomst van mijn zaak in overeenkomst is met wat ik zo hoopte! Dit is een dag om te vieren voor mij! Bedankt Luc voor alles! Kaiyann
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid