facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magister Introductie Kamp

Magister Introductie Kamp

Info

Introductiekamp voor alle eerstejaars rechten en bestuurskunde studenten aan Tilburg University Law School

Geschiedenis

Sinds jaar en dag zorgt het legendarische Magister Introductie Kamp (MIK) ervoor dat studenten hun introductieperiode spetterend kunnen beginnen! Van maandag 17 tot en met woensdag 19 augustus 2015 is er de mogelijkheid voor alle eerstejaars rechten- en bestuurskunde studenten aan Tilburg University om elkaar te leren kennen op een leuke, maar ook studiegerelateerde wijze.

Zo kun je tijdens het kamp kennismaken met je docentmentoren en studentmentoren, je werkgroepgenoten en andere studiegenoten. Verder zijn er onder andere twee ‘bijzondere’ feestavonden waarin je kennis maakt met de leukste studentenactiviteiten, sport- en spelmiddagen, een (juridisch) kroegcollege en nog veel meer.

Ook krijg je de mogelijkheid om hier de bestelling van de door jouw benodigde studieboeken te plaatsen met 10% korting en kun je alle vragen over het studeren van rechten en bestuurskunde aan de Tilburg University kwijt.

Het kamp wordt georganiseerd door Magister JFT, de Juridische Faculteitsvereniging Tilburg aan Tilburg University. Voor eventuele vragen of opmerkingen (over deelname, programma, et cetera) zijn wij bereikbaar via het e-mail adres [email protected]. We willen hierbij benadrukken dat het kamp absoluut geen ontgroening is.

Dit alles zal plaatsvinden op accommodatie ‘De Hoof’ te Someren (nabij Eindhoven, waarvandaan vervoer naar de accommodatie verzorgd is).
Opgeven voor het kamp kan via www.magisterjft.nl.
Kosten voor het kamp bedragen €55,- (inclusief vervoer vanaf station Eindhoven, ontbijt, lunch en diner, exclusief drank).

Na je aanmelding volgt er meer informatie.

Tot ziens op 17 augustus!

Adres: De Hoof 18, 5712 LM Someren
Telefoonnummer: 0134668073
Stad: Someren
Route: De Hoof 18
Postcode: 5712 LM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sumrin advocaten Sumrin advocaten 1 km Wij zijn de afgelopen 6 maanden uitstekend geholpen door Edwin van Gerven van het bur...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid