facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sumo

Sumo

Info

Japans restaurant Sumo

Geschiedenis

Japans restaurant Sumo is een Japans Sushi & Grill restaurant en staat bekend om zijn Japanse "all you can eat" restaurants. Japanese Asian restaurant.

Medio April / Mei zal er een nieuwe vestiging van restaurant Sumo in Hilversum worden geopend!

Restaurant Sumo is in 2002 een Japans restaurant begonnen met een zaakje aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Met 60 zitplaatsen. Hier is Sumo als één van de eerste gestart met het Japanse "all you can eat" concept, waar men toen alleen tijdens de lunch van 12:00 – 17:00 onbeperkt Japans kon lunchen voor een vaste prijs.

Omdat het "all you can eat restaurant" / concept een enorm succes is gebleken, heeft Sumo besloten een grotere vestiging te openen. Japans restaurant Sumo aan de Mauritsweg in Rotterdam was al snel een feit. Hier kon men niet alleen genieten van een heerlijke Japanse lunch, maar ook tijdens het diner konden de gasten uitgebreid genieten van de Japanse specialiteiten. Inmiddels is Sumo uitgegroeid naar maar liefst zes vestigingen, hiermee kan restaurant Sumo dus oprecht zeggen "het grootste Japanse restaurant" van Nederland te zijn! In welk Japans restaurant / vestiging mogen wij u verwelkomen?

Japans eten afhalen? Het beste Japanse afhaalrestaurant van Nederland is restaurant Sumo. Het is nu ook mogelijk om uw Japanse lunch / diner af te halen. Bij al onze Sumo filialen. Kom gerust even langs of maak een telefonische bestelling (online bestellen is helaas niet mogelijk).


Het motto van restaurant Sumo:
Japans Sushi & Grill restaurant Sumo geeft u als gast de mogelijkheid te genieten van diverse Japanse specialiteiten met dagverse ingrediënten in een stijlvolle Aziatische ambiance voor een vaste prijs. Als u van de Japanse keuken wilt genieten bent u bij Japans restaurant Sumo van harte welkom!


Restaurant Sumo vestigingen zijn te vinden in:
* Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo Binnenrotte Rotterdam
* Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo Westersingel Rotterdam
* Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo Prinsestraat Den Haag
* Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo Palacestraat Scheveningen
* Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo Korte Leidsedwarsstraat Amsterdam
* Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo Oude Groenmarkt Haarlem


Spelregels van het Japans restaurant Sushi & Grill restaurant Sumo
* Tijdens de lunch krijgt u twee uur de tijd om van de uitgebreide menukaart te bestellen.
* Tijdens het diner krijgt u twee en een half uur de tijd om van de menukaart te bestellen.
* Minimaal 1 drank consumptie per persoon moet worden genuttigd tijdens lunch / diner.
* Bestellen gaat d.m.v. een bestelformulier, deze dient u zelf in te vullen.
* Maximaal kunnen er 5 gerechten per persoon per keer besteld worden.
* Er mag weer besteld worden, wanneer de vorige bestelling genuttigd is.
* Verspilling wordt niet gewaardeerd daarom hanteren wij een regeling.
* Bestel dus wat u op kunt eten.
* Restanten als gevolg van verspilling worden extra in rekening gebracht: € 1,00 per Sushi en € 2,00 per warm gerecht.
* Reserveren is gewenst en aan te bevelen.
Neem contact op met de vestiging naar keuze

Adres: Groest 53 , Hilversum 1211 EA, NL
Telefoonnummer: 035 624 5999
Stad: Hilversum
Route: Groest 53
Postcode: 1211 EA


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:00
Dinsdag: 16:00-22:00
Woensdag: 16:00-22:00
Donderdag: 16:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: sumo prijs, sumo leidseplein, sumo reserveren, sumo amsterdam, sumo prijzen, sumo restaurant, sumo haarlem, sumo rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sochi's Sushi Sochi's Sushi 21 meter Altijd perfect! Het eten en de bediening. Als je van sushi houdt, is dit the place to...
Kimono Kimono 77 meter Geweldige sfeer en eten mooie kwaliteit vlees en vis, echt een aanrader. Ook leuk om ...
Mojo Mojo 95 meter Wij waren met 6 personen en hebben heerlijk gegeten hier! Alle gerechtjes waren van g...
Mo Jo Japanese Kitchen Mo Jo Japanese Kitchen 96 meter Wij waren met 6 personen en hebben heerlijk gegeten hier! Alle gerechtjes waren van g...
Aiuchi restaurant Aiuchi restaurant 327 meter Uitstekende gelegenheid om heerlijk te genieten van het heerlijke eten en een goede f...
Tokyo Tokyo 558 meter Zwaar teleurgesteld weggegaan. Een aantal jaar geleden gegeten en toen was het erg go...
Boeddha Boeddha 1 km Wat een leuke plek en super lieve mensen. We hebben hier eten afgehaald met goeie ser...
Recensies
Vriendelijke personeel, het eten was lekker maar te zout. De prijzen zijn omhoog gegaan i.v.m. corona maar daarnaast zijn de porties ook verminderd.
Afgelopen weekend weer een x naar sumo. De verbouwing is bijna af. Wordt erg mooi. Hopelijk wat hogere tafels bij de nieuwe stoelen want die lage zijn geen goede combinatie. Het eten wordt steeds minder van kwaliteit. Wij zijn altijd fan van de ossenhaas puntjes in teriyaki. Maar wel van kwaliteit en nu waren ze echt niet te eten. Taai en van goedkope vlees soort, zeker geen ossenhaas te noemen. Baklap in soda om nog proberen t mals te krijgen vermoedden we. De sushi worden ook steeds kleiner. Waar wij normaliter behoorlijk te vol gegeten de deur uitgingen was dat nu zeker niet t geval. Echt een teleurstelling!
Gisteravond schandalig behandeld in Hilversum, tot 2x toe zat er een haar in mijn eten en heb ik dit aangegeven. Ik werd niet geloofd en moest op de grond zoeken naar die haar die ik uit reactie op de grond had gegooid. De 2e haar die duidelijk te zien was zat op mijn kip en de manager zei dat die haar van de kip zelf was, ik vroeg nog heeft u wel eens een kip met haar gezien. Doordat ik er erg misselijk van werd zijn we gestopt met eten. We hadden pas 1 ronde gehad en werden we verzocht om het hele bedrag te betalen. Het feit dat ik niet werd geloofd vind ik echt schandalig. Bij een klacht MOET je altijd de klant op zijn gemak stellen maar wij werden gewoon voorschut gezet. Wij komen hier nooit meer. In het begin zeiden wij nog dat het raar was dat de dames van het personeel hun haren niet vast hadden, dit mag sowieso niet in de horeca.
Eten opzich wel lekker maar dat je 15 min moet wachten tussen elke bestelling vind ik zo raar. Onze eerste bestelling bestond uit 8 stukjes shusi, dat heb je zo weg. Dat je dan verplicht nog moet wachten is heel slim natuurlijk. hoe langzamer je eet hoe sneller je vol zit. Maar dat voor deze prijs... niet mee eens.
Blijft altijd een van de lekkerste sushi restaurants die ik ken. Wij komen hier graag nog vaak terug! Zeker een aanrader dus!! Viel ons wel op dat je minder sushi's krijgt en vorige week viel het op dat de sushi's ook aanzienlijk kleiner zijn geworden. Prijs is wel omhoog gegaan. We klagen niet aangezien we snappen dat een restaurant ook probeert het hoofd boven water te houden.
Erg tegenvallen. Eten niet gaar. Twaalf keer kauwen op je eten is voor mij al snel klaar. Verder als je met drie man hetzelfde besteld, wordt het ook op 1 bordje geflikkerd. Lekker makkelijk. Wat je kan verkloten hebben ze daadwerkelijk voor elkaar gekregen. Als het te druk wordt kunnen ze de druk zeker niet aan en wordt het eten te snel en niet gaar gereserveerd . Voor mij niet meer. Deze ster is eigenlijk nog teveel.
Voor het eerst geweest en ik moet zeggen dat de kwaliteit is erg goed. Het eten smaakt erg vers vergelijken met andere restaurants waar ik vaak het idee krijgt dat hun eten vroeg is gemaakt en in de koeling ligt voordat het op tafel komt. Erg vriendelijk personeel en belangstellend naar hun klanten. De sfeer is top. Knus, wat trendy en niet zo luidruchtig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geen all you can eat zoals wordt gezegd. Ondanks dat het rustig was, hebben we amper drankjes kunnen bestellen, vergaten dit snel via de tablet en niemand vraagt er dan naar en ook nadat we uit gegeten waren, kwam er niemand nog even langs om te vragen of we nog wat wilde drinken. Gemiste kans, hadden graag nog wat drankjes gehad.Eten: 4/5
Prijzen omhoog en de rondes omlaag. Zogenaamd ‘onbeperkt eten, all you can eat’ maar ondertussen gaan de aantal rondes omlaag de afgelopen jaren. Eten was soms koud. Vlees was taai. Tafeltje gereserveerd, we komen aan; reservering nooit binnen gekomen. Jammer. Het was zo n leuk tentje.
Eten was prima maar wel wat prijzig. Bediening matig, om soya saus en wasabi bij de sushi hebben we 3 keer moeten vragen. Ook een drankje bestellen duurt lang.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid