facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mojo

Mojo

Info

Unlimited Japanese kitchen Hilversum. Bij MOJO kunt u unlimited genieten van de lekkerste Japanse gerechten voor een vast bedrag. Sushi, grill, teppan..



"Onbeperkt genieten van dagelijks verse sushi of grillgerechten onder het genot van een heerlijk wijntje of sake? Dat doen we bij MOJO Japanese Kitchen."
Adres: Spoorstraat 28 , Hilversum 1211 GB, NL
Telefoonnummer: 035 740 0022
Stad: Hilversum
Route: Spoorstraat 28
Postcode: 1211 GB


Openingstijden

Maandag: 16:30-22:00
Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:30
Vrijdag: 16:30-22:30
Zaterdag: 12:00-16:00
Zaterdag: 16:30-22:30


op zoek naar gerelateerd: MOJO sushi, MOJO Amsterdam, Mojo reserveren, Is MOJO halal, MOJO sushi Amsterdam, Mojo Helmond, MOJO Tilburg, Japans restaurant Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mo Jo Japanese Kitchen Mo Jo Japanese Kitchen 1 meter Wij waren met 6 personen en hebben heerlijk gegeten hier! Alle gerechtjes waren van g...
Kimono Kimono 53 meter Geweldige sfeer en eten mooie kwaliteit vlees en vis, echt een aanrader. Ook leuk om ...
Sumo Sumo 95 meter Vriendelijke personeel, het eten was lekker maar te zout. De prijzen zijn omhoog gega...
Aiuchi restaurant Aiuchi restaurant 395 meter Uitstekende gelegenheid om heerlijk te genieten van het heerlijke eten en een goede f...
Tokyo Tokyo 649 meter Zwaar teleurgesteld weggegaan. Een aantal jaar geleden gegeten en toen was het erg go...
Recensies
Wij waren met 6 personen en hebben heerlijk gegeten hier! Alle gerechtjes waren van goede kwaliteit. Het bestellen via de tablet was erg gemakkelijk. Het eten en drinken kwam erg snel. Wel was het jammer dat binnen het all you can eat assortiment, sommige gerechtjes alsnog geld kosten. Dit was echter wel duidelijk vermeld in de tablet.
Eten was prima, bediening ook. Helaas toch 2x een maar. Ten eerste werden wij bediend door een jongen met een ongelooflijk smerig schort. Die ten tweede ons eerst een all YouTube can eat concept aanbod. A la carte is toch niets mis mee?Eten: 4/5
Voorheen was Mojo een van mijn favoriete "Japanse" AYCE restaurants. Maar sinds vandaag 22/5/2023 zeker niet meer! Door het personeel erg opgejaagd moeten eten, op een zeer rustige maandagavond. Beide tablets werden namelijk al om 21.25 uur opgehaald, terwijl de tablet zelf nog 20 minuten aangaf. We zaten vanaf 19.45 uur met 8 personen aan een tafel. Daarnaast gaf de bediening aan dat we ook voor 21.25 uur ons dessert moesten bestellen, terwijl ronde 4 nog uitgeserveerd moest worden. Ongepast en klantonvriendelijk! Om 21.50 uur hadden we ons dessert op en zaten we nog ons laatste drankje koffie/thee te nuttigen, totdat een serveerster om 22.03 uur met de rekening in haar handen aan het hoofd van de tafel kwam staan en één van ons verzocht om de rekening te betalen, omdat ze bezig waren de kassa af te sluiten. En dan te bedenken dat het een zeer rustige maandagavond betrof en er het laatste uur letterlijk 3 tafels zaten. Weer opgejaagd, zeer ongepast en klantonvriendelijk. Het eten was eerlijk gezegd prima, maar door het opjagen van de bediening toch een zeer nare nasmaak en erg gehaast moeten eten. Qua service en klantvriendelijkheid zeker geen aanraden. Wij komen hier in elk geval nooit meer terug!
Normaal gesproken ga ik bij de sushi zaak om de hoek eten. Omdat we nu met 8 personen waren en er meerdere voor Mojo gingen dacht ik vooruit, laat ik het gewoon proberen. Nou dat ga ik dus nooit meer doen. 2 rondes op m’n ice tea moeten wachten. De ander aan tafel kreeg haar ice tea helemaal niet meer. De gebakken bananen leken wel op kroketten droog, donker van kleur en smaakloos. De vrouwelijke serveerster had overduidelijk geen zin om te werken en zette nog net niet met een zucht de bestelling op tafel. Ook kwamen bestellingen niet door en moesten we personeel er steeds op wijzen. Ondanks dat de mannelijke serveerder erg aardig was bleef hij bij de laatste ronde bij ons aan tafel staan tot hij de tablet mee kon nemen dus dan zit je daar met pressure de laatste dingen te bestellen. Als klap op de vuurpijl kregen wij toen de laatste ronde nét uitgeserveerd werd meteen de rekening onder onze neus geschoven en of we die ff willen betalen want ze willen de kassa tellen. Vervolgens word er naar je gekeken terwijl je aan het eten bent waardoor je het gevoel hebt dat je nog sneller moet eten. Nog nooit meegemaakt dit. Ga in het vervolg gewoon lekker bij m’n oude vertrouwde sushi zaak eten.
Een ster is zelfs te veel…… Duur, slechte kwaliteit.Ossenhaasplakjes? Derderangs bavette misschien, compleet gaar, zo dun dat je er doorheen kan kijken en met 3 plakjes net genoeg om je holle kies te vullen. Elk gerechtje dat je bestelt bestaat voor 90% uit rijst, zoals de zalmtartaar. Zogenaamd twee uur de tijd om te bestellen, maar als je om 8 uur reserveert en er pas na een kwartier iemand je een iPad brengt om te bestellen. Je vervolgens om 20 over 9 te horen krijgt dat ze gaan sluiten en dat je nog één kans hebt om iets te bestellen. Als ze vervolgens de buitendeur openzetten zodat je door de kou vanzelf al weg wilt. Dat ze dan alsnog het presteren om het laatste gerecht te vergeten. Dat je geen koffie of afsluitend drankje meer kan bestellen omdat de zaak gaat sluiten en je de zaak uit gekeken wordt. Of anders de sfeer wel zo verpest is omdat ze nu wel de moeite nemen om even je tafel af te nemen terwijl je nog zit te eten.
Prima ayce restaurant. Alleen ronde 20 uur is geen ronde van 2 uur. Iets over half tien/21.40 sluit de keuken al en mag je ook geen meerdere rondjes toetjes bestellen. Vervolgens als je toetjes op zijn worden die heel snel afgeruimd en krijg je tegelijkertijd de rekening. Dus eigenlijk zeggen ze: wegwezen nu.. jammer van de slechte service aan het eind.
Had gereserveerd voor zes personen, maar 1 persoon kwam last minute niet opdagen. Aan de deur werd er door een medewerker passief agressief gereageerd dat dit niet acceptabel is eerste keer dat ik dit meemaak, meestal wordt er moeilijk gedaan over extra personen maar goed. Hierna zijn we gaan zitten en wilde we bestellen via de tablet. Maar de tablet werd zomaar reset waardoor we 20 minuten kwijt raakte qua tijd. Andere medewerker geeft aan dat dit niet zijn probleem is en dat het onze schuld is. Belachelijk, want dat tablet is niet in mijn bezit en dus niet mijn probleem. Raar dat dit ten koste gaat van mijn tijd. Verder was het eten wel lekker en werd het snel gereserveerd. Maar de medewerkers hadden de sfeer enorm verpest.
Één van betere all you can eat Sushi restaurants. Goede verse sushi. Genoeg keuze en bestellingen gaan per tablet wat wij heel handig vinden. De bestellingen waren niet allemaal goed gegaan, het vriendelijke personeel loste dat direct op. We reserveren nooit maar kunnen gelukkig altijd wel terecht terwijl het toch druk is. Bijbetalen voor drank en sommige gerechten is jammer maar wel begrijpelijk. Zo kan een avond helaas alsnog wel duur worden met 4 personen
Vandaag een zeer slechte ervaring gehad bij MOJO Hilversum. Veel hapjes die op tafel kwamen waren koud / lauw en het vlees was vaak niet goed doorbakken en de kwaliteit van de sushi was echt beschamend slecht. Totaal niet vers, leek al wel dagen opelkaar gestapeld in de koelkast te hebben gelegen en de smaak was bedroevend. Nooit meer MOJO Hilversum voor ons.
Heb heerlijk gegeten, alles was zo lekker van smaak. Het waren heerlijke gerechten. Ga hier zeker vaker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid