facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suitsupply

Suitsupply
"A luxury men’s clothing store offering full seasonal collections of suits, tuxedos, jackets, shirts, pants, shoes, coats, bags and accessories. Shop ready-to-wear or design your own style with Custom Made tailoring. In-store tailors are also available for fast, on-demand alterations. Walk-ins are always welcome or book an appointment for Custom Made, group fittings, or personal shopping on a complete selection of upscale, casual and business attire."
Adres: Willemsparkweg 37-41 , Amsterdam 1071 GR, NL
Telefoonnummer: 020 471 3362
Stad: Amsterdam
Route: Willemsparkweg 37-41
Postcode: 1071 GR


Openingstijden

Maandag: 12:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: suitsupply amsterdam, suitsupply rotterdam, suitsupply sale, suitsupply eindhoven, suitsupply utrecht, suitsupply pakken, suitsupply vestigingen, suitsupply dames
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pauw Mannen Pauw Mannen 168 meter
The Gant store The Gant store 176 meter Uitstekend advies bij aankoop jas. Wordt niets aangepraat. Vriendelijk en kundig.
The Society Shop The Society Shop 192 meter Deze winkel is denk ik blijven hangen in de jaren 90. De service en informatievoorzie...
Paul Smith Paul Smith 245 meter Vertaald door Google Zeer aardige en vriendelijke mensen. Geweldige ervaring elke kee...
OGER Amsterdam OGER Amsterdam 381 meter Een afspraak gemaakt om een trouwpak te kopen op advies van een vriend. Ik had na mij...
Corneliani Corneliani 416 meter 2 maatpakken hier gekocht, maar helaas moest ik 5x terugkomen omdat de maten niet jui...
Ennu Ennu 442 meter weinig keuze veel voor vrouwen maar aardige mensen en soms wat aan de dure kant verg...
Superdry Superdry 447 meter Een mooie kleding lijn, vriendelijk personeel, echter voor lange mensen zijn de mouwe...
Profuomo Profuomo 541 meter Geweldig aanbod, bests prijs/kwaliteit verhouding kleding in Nederland!!
Questo Questo 544 meter
G-Star G-Star 574 meter G-Star RAW Store Amsterdam
New Tailor New Tailor 849 meter Wederom een zeer prettig en persoonlijk ontvangst door Raoul en zijn team. Bij elk be...
The English Hatter The English Hatter 862 meter
H&M H&M 871 meter
Groven Men Shop Groven Men Shop 943 meter De beste, meest sprciale herenmode zaak van Amsterdam. Je slaagt er altijd!
Circle of Trust Circle of Trust 960 meter Ik kom regelmatig in de winkel omdat hun kleding wel leuk is. Maar niet omdat het een...
Loenatix Loenatix 980 meter Leuke winkel met dito shirts. Daarnaast duurzaam geproduceerd en prettige crew. Ook z...
Recensies
Nadat ik op het laatst moment een pak nodig had voor een bruiloft ben ik uitstekend geholpen door David. Er is daarvoor het een en ander misgegaan, maar door professioneel en adequaat handelen, heeft David dit probleem uitstekend opgelost. David heeft laten zien wat de definitie van service en professioneel handelen inhoudt. Binnen een uur stond mijn pak klaar en wel op maat. Ik ben uiteraard erg blij en trots dat ik door jou ben geholpen. Daar mag een collega van jou heel veel van leren die mij in de kou heeft laten staan en een grote mond trok in het bijzijn van andere klanten. Nogmaals hartstikke bedankt voor de goede service en door jouw handelen heeft suitsupply een nieuwe klant erbij. Deze klant wil uiteraard alleen door jou geholpen worden. Iedereen wie dit leest : vraag naar David en jullie hebben de beste service en advies op maat.
Zojuist super goede klantenservice ontvangen van de suitsupply! Had 2 shirtjes gekocht en waren allebei gaten in gekomen door het verkeerd te hebben gewassen maar desondanks toch 2 nieuwe shirts opgestuurd gekregen. Word echt gewaardeerd en zal hier zeker blijven komen !
Wat een goede service, behandeling en hulp. Dankzij Bas kreeg mijn zoon het beste verjaardagscadeau. De winkel is heel mooi, met binnentuin en koffiebar om te wachten tot de kleren zijn vermaakt. De ontvangst is voortreffelijk. En er is een enorme keuze in pakken en verrassende combinaties.
Broek gekocht voor €163,-. Binnen drie dagen zou dit vermaakt worden. Niets gehoord, toch maar telefonisch contact proberen te leggen. Er wordt simpelweg niet opgenomen en optie 1 voor klantenservice is niet bereikbaar. E-mail wordt niet beantwoord. Bijzonder slechte bereikbaarheid voor een product met deze prijs. Volgende keer toch weer naar de Bijenkorf?
Na anderhalf jaar terug met pak omdat het te groot geworden is. Voor hele schappelijke prijs en binnen 24 uur alles weer helemaal perfect vermaakt. Super service. Efficiënt, vriendelijk, snel en professioneel.
De service bij het Amsterdamse filiaal van Suitsupply is ronduit verschrikkelijk. In het weekend bij het filiaal een afspraak gemaakt voor een doordeweekse avond. Bij aankomst, 10 minuten voor m’n afspraak werd ik door een arrogante verkoper op een quasi nonchalante manier aangesproken en mocht ik rustig plaatsnemen in de koffiecorner en wachten op mijn afspraak Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden kom ik voor een ‘suit’ en zou je denken dat bij dit soort winkels de service hoog in het vaandel staat en men niet zit te wachten op louche verkopers met een ongeïnteresseerde houding/uitstraling. Na 30 minuten wachten komt een verkoopster gehaast naar de koffiecorner met een mededeling dat ze een dubbele afspraak heeft. Geen sorry, geen oplossing en of we nog 15 minuten kunnen wachten wetende dat de winkel sluit over 40 minuten. Het kan natuurlijk gebeuren dat het systeem een dubbele afspraak maakt op hetzelfde tijdstip, wat knaagt is de manier waarop de verkoopster ermee omgaat. Nogmaals geen sorry en ook geen oplossing om de verloren tijd in te halen, dan wel niet een nieuwe afspraak in te plannen. Ik hoop dat SuitSupply zich wat meer gaat focussen op het trainen van medewerkers en niet zo maar een of andere joker in een jasje stopt en de vloer opstuurt.
Gisteren anderhalf uur voor sluitingstijd in de winkel, op de wachtlijst gezet waar we van tevoren rekening mee hadden gehouden. Na een uur wachten werden we alsnog weggestuurd want ze hadden geen personeel beschikbaar en ookal zou er op dat moment iemand vrijkomen dan was een half uur te kort om ons te helpen. Echt te absurd voor woorden! Daarnaast kwamen er wat mensen veel later na ons binnen die er op stonden na afwijzing van de man bij deur om toch even een kijkje te nemen in de winkel en spraken de eerste de beste persoon aan die daar werkte een mevrouw in het roze en werden gelijk geholpen. Blijkbaar is dat de enige manier om geholpen te worden in deze zaak.
Ik kom al jaren met plezier spullen kopen bij de Suitsupply, maar de service kwaliteit is wel echt aanzienlijk achteruit aan het gaan. Zal vast met een personeelstekort, of toenemende populariteit hebben te maken maar het is constant erg lang wachten of meermaals langs moeten komen omdat er niemand is die even jouw shirt in een andere maat van achter wilt / kan halen. Ik weet dat ik een tijd terug nog een keer vijf keer langs had moeten komen om uiteindelijk m'n pak draag-klaar mee te kunnen nemen. Ik hoop op verbetering!
Op een vrijdag langs geweest om mijn zoektocht voor een trouwpak te beginnen. Bij binnenkomst werd ik niet begroet, maar werd er gelijk 3 keer de vraag "dutch or english?" naar mijn hoofd geslingerd. Na het melden dat ik zoek naar een trouwpak en geen afspraak heb gemaakt, werd mij verteld dat er geen capaciteit meer is om mij te helpen. Dik prima natuurlijk, mijn eigen schuld. Echter kreeg ik niet eens een normale begroeting terug of eventueel instructies hoe ik een afspraak kon maken. Kreeg eerder het gevoel dat hij vond dat ik zijn tijd aan het verdoen was. Klantvriendelijkheid was ver te zoeken, ik probeer wel een andere zaak!
Wij kwamen alleen voor een jasje waar alleen de maat nog een twijfel was...Bij binnenkomst wordt je op een wachtlijst gezet. Het zou 30 minuten duren maar met 3 wachtende voor ons na 20 minuten was ons geduld op. Bizar dat je al weet wat je wil hebben en alsnog in een rij wordt gezet met mensen die een heel pak op maat willen. Daarnaast stonden er 3 verkopers bij de balie die met elkaar aan het kletsen waren. Slechte service en het is een fabriekshal geworden. Koffie lost daarbij niks op die je daar aangeboden krijgt in de wacht ruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid