facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New Tailor

Info

Gun uzelf een echt maatpak van New Tailor. Gemaakt met oog voor detail en aandacht voor de man. Kleermakers sinds 1997 met winkels in Utrecht en Amsterdam.



"Als je een uniek kledingstuk wilt, echt geholpen wilt worden met jouw garderobe, geen confectiemaat hebt en het jezelf gunt, dan ben je bij New Tailor aan het juiste adres voor maatkleding, zoals maatpakken, maathemden, maatjasjes en broeken en uiteraard ook de mooiste accessoires. Voor velen is het The Next Step. Beter dan alle confectie, fijner dan maatconfectie met zijn beperkingen in het model en pasvorm en duurzamer omdat we betere materialen gebruiken en jij en wij er beter voor zorgen. Bovendien is het een belevenis en staat een bezoek aan een eigen kleermaker op de bucketlist van elke ‘gentleman’. Maar wees gewaarschuwd: Het werkt verslavend! Je vindt de winkels van New Tailor in Utrecht en Amsterdam."
Adres: Spiegelgracht 30 , Amsterdam 1017 JR, NL
Telefoonnummer: 020 330 0838
ln.roliatwen@madretsma
Stad: Amsterdam
Route: Spiegelgracht 30
Postcode: 1017 JR


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-18:00
Woensdag: 11:00-19:00
Donderdag: 11:00-19:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: new tailor amsterdam, new tailor recensie, new tailor ervaringen, new tailor trouwpak, new tailor instagram, new tailor openingstijden, new tailor wouter, tailor utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reflect Fashion Reflect Fashion 176 meter Perfecte kleding en hoe je geadviseerd wordt
Mirror Kledingreparatie & Stomerij Mirror Kledingreparatie & Stomerij 210 meter Deze man stond vorige week te toeteren en te schreeuwen en op de deuren van een ambul...
Mirror Mirror 210 meter
Joe Merino Joe Merino 222 meter Erg tevreden met de producten en service van JoeMerino. Droeg voorheen vooral Icebrea...
Black Body Black Body 230 meter Gekochte item komt niet overeen met presentatie op de website. Er stond 100% leer , m...
G-Star G-Star 285 meter G-Star RAW Store Amsterdam
Profuomo Profuomo 319 meter Geweldig aanbod, bests prijs/kwaliteit verhouding kleding in Nederland!!
Joh Huyer Joh Huyer 319 meter Onlangs voor mijn vriend bij Huyer geweest om een smoking te huren. We hebben samen d...
Questo Questo 328 meter
H&M H&M 357 meter
Noon Fashion Noon Fashion 397 meter
Ted Baker Ted Baker 399 meter
Filippa K Filippa K 400 meter Personeel vervelend en arrogant, vooral de dames. Kleding beetje saai in kleurstelli...
Corneliani Corneliani 456 meter 2 maatpakken hier gekocht, maar helaas moest ik 5x terugkomen omdat de maten niet jui...
WE Men & Women WE Men & Women 478 meter
Michael Kors Michael Kors 479 meter Vriendelijk personeel en goede service
OGER Amsterdam OGER Amsterdam 481 meter Een afspraak gemaakt om een trouwpak te kopen op advies van een vriend. Ik had na mij...
Recensies
Wederom een zeer prettig en persoonlijk ontvangst door Raoul en zijn team. Bij elk bezoek krijg ik een zeer deskundig, ' tailor made' advies waarbij mijn persoonlijke voorkeuren veel aandacht krijgen en men mij ook weet te bewegen tot andere en soms verassende alternatieven als het gaat om keuzes in stof en stijl. Mede hierdoor ben ik al jaren een trouwe klant van New Tailor en zal ik dat graag nog jaren blijven.
Ik ging hier langs om twee pakken te laten aanpassen. De service was fijn en persoonlijk. Men is duidelijk erg vakkundig en realistisch over de mogelijkheden. Zeker een aanrader.
Ik was de afspraak door werkdruk vergeten. Ik werd gebeld en menswaardig aangesproken. Mijnindruk naar New Tailor is indrukwekkend en zal ze altijd aanbevelen.
Jasje 1e pas, zit eigenlijk al meteen goed, alleen een beetje tweaken in de taille. Superfijne stof, ga ik veel plezier van hebben!
Langs geweest om naar een jasje te laten kijken wat na het dragen wat was gaan pullen. Zeer goed geholpen en kreeg als service aangeboden dat ze het de komende week nog repareren zonder enige kosten. Toch fijn om te weten dat er zaken zijn die hun klanten hoog in het vaandel hebben staan en graag die extra stap zetten! Nu binnenkort terug om een nieuwe jas uit te zoeken! Als winkel zeker een hele grote aanrader!
De ontvangst op zaterdag j.l. verliep uiterst prettig en relaxed. Marcel en Emma gingen zeker niet over één nacht ijs bij het nemen van de maten voor een pak. Dat deden zij zó vakkundig, dat ik alle vertrouwen heb in wat er straks uit Carara zal komen!
Ik heb mijn trouwpak bij New Tailor laten maken en dat was vanaf het begin een feest. New Tailor ademt klasse en de koffie is ook nog eens heerlijk. Raoul is zeer deskundig, super klantgericht, vroeg goed door om erachter te komen wat ik voor ogen had en hield me gedurende de periode dat het pak in Italië werd gemaakt steeds op de hoogte, zodat het pak ruim op tijd klaar was voor de huwelijksdag. Het uiteindelijke resultaat overtrof mijn verwachtingen! Ongetwijfeld wordt New Tailor ook voor reguliere pakken mijn vaste adres. Veel dank aan Raoul en team voor jullie perfecte advies en bevlogenheid. Graag tot snel!
Goede ervaring, goed en kundig geholpen. Uitgebreid de tijd genomen om een en ander toe te lichten. Kan New Tailor aanraden!
Het bespreken van het te maken kledingstuk, stoffen, wensen en maten werkt uitstekend. Vriendelijk, professioneel en persoonlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid