facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sturing Optiek Horloges en Sieraden Borger

Sturing Optiek Horloges en Sieraden Borger

Info

De beste oogzorg met de mooiste brillen voor een heldere prijs!

Geschiedenis

Sturing Optiek: de Optiek van Drenthe. De beste oogzorg, de mooiste brillen voort een transparante prijs. Daarnaast een leuke collectie horloges en sieraden. Ook vervangen we batterijtjes in horloges en nemen we reparaties van horloges en sieraden aan.

Adres: Achter de Brink 20, 9531 AZ Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599236136
Stad: Borger
Route: Achter de Brink 20
Postcode: 9531 AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Heijer Optiek Den Heijer Optiek 199 meter Prachtige winkel, prettig personeel, super service en fantastische brillen. Voor zowe...
Recensies
Reclamefolder tussen de buurtkrantjes, niet zo netjes. We hebben niet voor niks een sticker op de bus dat we geen reclame willen.
Op mijn vakantie mijn bril behoorlijk kapot gegaan. Sta je dan zonder bril... Ze hebben deze gelukkig creatief weer weten te repareren. Klantvriendelijk personeel en wat een service. Bedankt.
Tijdens mijn vakantie ging mijn bril kapot, maar ik kon bij deze winkel terecht. Probleem verholpen dus een uitstekende service!
Bij Sturing word ik altijd fijn geholpen. Er is aandacht voor je, ze zijn altijd vriendelijk en kijken goed met je mee welke bril je goed staat. De service is heel prima, ook ná dat je een bril hebt gekocht en je toch nog met vragen zit. En als je bril ‘jarig’ is , krijg je een kaartje waarop staat dat je bril een gratis onderhoudsbeurt mag komen halen. Leuk toch? Kortom: het is een mooi bedrijf met fijne medewerkers en de prijs van de brillen is goed. Niet te weinig, niet te duur. Je krijgt echt waar voor je geld!
Ik ben erg tevreden over deze opticien. Oogmetingen waren heel nauwkeurig. Mijn zoon van 9 mocht zelf zijn brillenglazen van zijn eerste bril op maat slijpen. Alle tijd en aandacht was er voor de kinderen, ontzettend leuk. Bedankt!
Goede prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig én vriendelijk, uitgebreide keuze. Leuke sieraden en mooie horloges. Top service. Echte aanrader!!
Zeer gastvrij & een interessante gesprekspartner. Bedankt voor de koffie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid