facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Heijer Optiek

Den Heijer Optiek

Info

de Heijer Optiek blinkt uit in de uitstraling van winkel en brillen in de provincie drenthe

Geschiedenis

Met i.Scription® brillenglazen van Zeiss zijn wij de enige dealer in de regio, en maken wij het verschil.

- heeft u in de schemering of nacht geen last meer van lastige reflecties of lichtkringen
- ervaart u een beter contrast
- gaat u veel helderder zien omdat zelfs de kleinste foutjes in alle lichtomstandigheden worden gecorrigeerd
- worden kleuren intenser en levendiger

geïnteresseerd, maak vrijblijvend een afspraak.



"Den Heijer Optiek is een opticien uit Borger met een breed assortiment brillen, zonnebrillen, contactlenzen, oogzorgproducten"
Adres: Torenlaan 4, 9531 JJ Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599 23 52 84
Stad: Borger
Route: Torenlaan 4
Postcode: 9531 JJ



op zoek naar gerelateerd: Sturing Optiek Borger, Marcel den Heijer, Den Heijer Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sturing Optiek Horloges en Sieraden Borger Sturing Optiek Horloges en Sieraden Borger 199 meter Reclamefolder tussen de buurtkrantjes, niet zo netjes. We hebben niet voor niks een s...
Recensies
Prachtige winkel, prettig personeel, super service en fantastische brillen. Voor zowel de dagelijkse bril als de zonnebril op sterkte een heel goed adres!
2 jaar geleden hebben mijn vriendin en ik hier een zonnebril gekocht. Hoge kwaliteit waar we nog elke dag heel blij mee zijn!
Net bij deze opticien langs geweest om een bril recht te laten zetten waar iemand op had gezeten. We zijn een weekendje weg, dus best in paniek, maar hier werden we gelijk gerustgesteld. Super service! Bril staat weer keurig recht en we kregen gelijk een mooie nieuwe brillenkoker er bij oude viel bijna uit elkaar ! Alles voor niets, wat een service, waar zie je dat tegenwoordig nog?
Top opticien! Zeer prettige en persoonlijke benadering door Marcel en zijn team. Mijn vrouw en ik kwamen bij Marcel terecht omdat wij op zoek waren naar een opticien die Silhouette verkoopt. In het verleden kwamen wij al bij een gerenommeerde opticien, maar Den Heijer Optiek heeft deze zelfs nog overtroffen! Er hangt een gezellige sfeer en de zaak ziet er modern en verzorgd uit. Maar bovenal heeft Marcel verstand van en gevoel voor wat hij doet; een echte professional. Hij heeft het vak in zijn vingers, oog voor wat past, kan monturen zetten en neemt alle tijd voor je om tot een optimaal resultaat te komen. Ze zijn er écht begaan met hun klanten. Marcel werkt met zeer moderne en geavanceerde apparatuur van Zeiss. Neusje van de zalm! Kortom, top-zaak, super opticien! Hier zijn we in goede handen en komen we zeker terug.
Een mooie nieuwe optiek winkel met zeer moderne meetapparatuur. Marcel heeft mij een sportbril voor het fietsen aangemeten. Voortreffelijk gedaan en hij bevalt prima. Als mijn gewone bril aan vervanging toe is ga ik ook naar deze winkel. Waarom nog naar Emmen of Assen wanneer je in je eigen dorp een opticien hebt die gelijkwaardig is of zo niet beter met service en al.
Den Heijer Optiek is voor iedereen met een bril en/of lenzen een zaak om aan te raden. Kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en vriendelijkheid komen hier samen. Daarbovenop werken Marcel en zijn team met zeer nieuwe en kwalitatief hoge apparatuur, wat voor mij persoonlijk een positief extraatje is. Een klant wordt hier echt super geholpen en altijd oplossingsgericht! Ben al méér dan 10 jaar een uiterst tevreden klant.
Super mooie winkel met kwalitatief hoogstaande oogmeetapparatuur. Heb digitale lenzen in mijn glazen. Hierin zit ook nachtzicht verwerkt! Echt super glazen. Geen vermoeide ogen meer tijdens mijn nachtdiensten! Ben erg tevreden!
Marcel en zijn team verstaan hun vak en zijn oprecht geïnteresseerd in mensen, die combi maakt ze DE partij van Borger om je ogen aan toe te vertrouwen!
Mooie overzichtelijke moderne winkel met uitermate vakkundig personeel. De eigenaar helpt zelf ook mee en is zeer vriendelijk en toegankelijk!!
Goede proffesionele adviezen om zo tot een goede bril te komen. Na aankoop ook zeer goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid