facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stukadoorsbedrijf Nijboer

Info


Exclusiviteit in stukadoorswerk is ons kenmerk. Stukadoorsbedrijf Nijboer is het antwoord op alle wand- en plafondwensen.

Geschiedenis

Wij leveren zowel binnen- als buiten stucwerk. Van één enkel wandje of toillet bij de particulier tot grote stukadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven en alles daar tussen. Renovatie of nieuwbouw, exclusief luxe italiaans stuc- en pleisterwerk of het waterdicht afwerken van bijvoorbeeld de wanden in een kelder, wij zijn van alle markten thuis.

Daarnaast zijn wij in staat om door middel van stucwerk dingen te maken die niet van "echt" zijn te onderscheiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bentheimer stenen onderlangs uw gevels of een bankje in de vorm van een boomstam. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Waarom kiezen voor Nijboer?

- Met stukadoorsbedrijf Nijboer haalt u vakmensen in huis. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste materialen en technieken door regelmatig cursussen te volgen en zelf ons personeel op te leiden.

- Door gebruik te maken van de nieuwste toepassingen, zijn wij trendsetter binnen ons vakgebied. Een mooi voorbeeld hiervan is het volledig pleisteren van badkamers. Al vóór onze collega's deze trend in de gaten hadden, hadden wij al diverse projecten uitgevoerd.

- Wij beschikken over een eigen krachtstroom agregaat en krachtstroomkachels. Dit scheelt bij koude weersomstandigheden aanzienlijk in de droogtijd. Zo kunnen we altijd vlot doorwerken bent u verzekerd van een snelle oplevering.

- Wij zijn lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, de NOA. Op al ons werk is dus de NOA-garantie van toepassing. Als u kiest voor een erkende NOA-vakman, kunt u rekenen op:

•Duidelijke afspraken
•Perfecte oplevering
•3 jaar garantie op buiten stukadoorswerk
•5 jaar garantie op binnen stukadoorswerk
•Ondersteuning bij geschillen

In de meeste gevallen is die ondersteuning bij geschillen niet eens nodig; iedere NOA-vakman doet namelijk zijn uiterste best om goed stucwerk af te leveren. Maar, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u altijd contact opnemen met de Geschillencommissie Afbouw. De geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig en staat in beginsel borg voor een goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.

- Stukadoorsbedrijf Nijboer werkt vakkundig, vlot en zeer zelfstandig. Nadat wij de klus geklaard hebben, wordt alles netjes opgeruimd en laten we alles keurig achter.

Adres: Sibculoseweg 67, 7676 PB Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: (0546) 657382
Stad: Westerhaar-Vriezenveensewijk
Route: Sibculoseweg 67
Postcode: 7676 PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FMB Services FMB Services 984 meter Nadat de medewerker de eerste maal, niet voldoende gaten waar wespennesten in zaten, ...
Platjes Vloerverwarming Systemen Platjes Vloerverwarming Systemen 1 km 30 april jl. heeft Platjes op de gehele benedenverdieping vloerverwarming aangelegd. ...
Recensies
Goede afspraken en snel beschikbaar, vriendelijk en begripvol denkt mee. Levert werk zoals je mag verwachten strak stucwerk en niet te dik aangebracht. Een aanrader zeer tevreden met het geleverde werk.
Goed stucwerk, slechte beton cire prutser.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid