facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Platjes Vloerverwarming Systemen

Platjes Vloerverwarming Systemen

Info

Platjes Vloerverwarming voor aanleg van al uw vloerverwarmingsystemen, de beste kwaliteit materialen voor de laagste prijs!
www.platjesvloerverwarming.nl

Geschiedenis

Wij werken met top-flow verdelers met energiezuinige Alpha2L pomp.Op wens leveren wij ook Robot verdelers. Ook werken wij met 16 mm buis, 5-laags en zuurstofdicht.
De vloerverwarming wordt altijd volgens het slakkenhuis patroon gefreesd/gelegd zodat de warmte optimaal verdeelt wordt.



"De beste kwaliteit vloerverwarming systemen voor de laagste prijs en de beste service"
Adres: Zonnedauwstraat 25, 7676ca Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0653677074
Stad: Westerhaar-Vriezenveensewijk
Route: Zonnedauwstraat 25
Postcode: 7676ca


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Warmteverlies vloerverwarming
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FMB Services FMB Services 477 meter Nadat de medewerker de eerste maal, niet voldoende gaten waar wespennesten in zaten, ...
Stukadoorsbedrijf Nijboer Stukadoorsbedrijf Nijboer 1 km Goede afspraken en snel beschikbaar, vriendelijk en begripvol denkt mee. Levert werk ...
Recensies
30 april jl. heeft Platjes op de gehele benedenverdieping vloerverwarming aangelegd. Alles is keurig volgens offerte uitgevoerd, zonder dat ze veel "rommel" achter hebben gelaten. Marco, bedankt.Service: Installatie van verwarmingssystemen
Gauw doorzoeken naar een ander bedrijf. Wat een slechte verkooppraatjes met wat hij allemaal kan om een klus te krijgen. Platjes begint met zijn werk en laat je daarna zitten omdat hij het toch eigenlijk niet kan!!!!! met alle gevolgen voor de klant op de koop toe en Platjes is niet thuis om zijn eigen problemen te verhelpen voor zijn klant. En zoals al eerder gelezen, ook wij werden voor het gerecht gedaagd!! in plaats van een oplossing Helaas is de tegenreactie ook weer een leugen, de afspraken werden juist door Platjes niet nagekomen i.p.v. ons de schuld geven dat wij iets niet nakomen. Ook is de factuur wel netjes betaald met mindering omdat er niets aangesloten werd maar wij met een koud huis achter gelaten werden en maar moesten kijken hoe het aangesloten werd. een oplossing? voor het gerecht wordt je gedaagd!! Platjes had totaal geen verstand van aansluiten van een verwarming, omdat het geen installateur is maar een timmerman. simpel gleufjes frezen hadden we zelf ook wel gekund.
Goede ervaring met dit bedrijf. Heeft 1,5 jaar geleden de benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. Alles in orde gemaakt volgens afspraak. Prijs was destijds scherp vergeleken met andere bedrijven. Uiteindelijke uitgefreesde patroon in de vloer zag er goed en vakkundig uit. Ja, doorfrezen leidingen in de vloer is eigen risico. Dat was voor mij heel duidelijk van tevoren. Bereikbaarheid via telefoon en mail prima.
Twee weken geleden is bij ons de benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. Alles was binnen een dag klaar. Keurig netjes, stofvrij en professioneel vakwerk. Zeer tevreden, mochten we ooit nog eens vloerverwarming nodig zijn dan komen wij zeker terug!!
Pas op met de algemene voorwaarden!! Meneer Platjes dekt de door hem veroorzaakte schade in door deze in de voorwaarden op te nemen als "eigen risico". Schade wordt niet vergoed en bovendien wordt de instalatie niet goed en volledig gelegt. Kijk rustig even verder! mijn vloerverwarming heeft nu het dubbele gekost.
Bij ons de hele begane grond in 1 dag klaar! Mooi ingefreesd en alles heel netjes opgeleverd!
Goede service en lekkere warme voeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid