facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio voor Bouwkunst

Studio voor Bouwkunst
"Studio voor Bouwkunst is een bouwkundig ontwerpstudio gevestigd in Meppel waar eigenzinnige, persoonlijke en unieke bouwkunsten gevormd worden."
Adres: Blankenstein 110, 7943PE Meppel
Telefoonnummer: +31522700290
Stad: Meppel
Route: Blankenstein 110
Postcode: 7943PE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B+O Architects B+O Architects 836 meter B+O Architects is an innovative, entrepreneurial and multi-disciplinary architectural...
Ivo de Jong architect Ivo de Jong architect 2 km Echt top! Dat wat jezelf niet bedenkt, maar absoluut wel graag wil. Dat hebben we hie...
Recensies
Direct bij de eerste kennismaking met deze 2 jonge mensen hadden we een klik en de gunfactor voor hen was er onmiddellijk. Eén van de twee personen leek meer serieuzer en de ander wat frivoler, maar we merkten al snel dat ze elkaar heel goed aanvullen. Luisteren naar onze wensen was hun sterke kant en ook hun adviezen om voor iets wel of niet te kiezen. De begeleiding van begin af aan was erg goed en ze nemen je alle zorg uit handen richting de gemeente en voor en tijdens de bouwfase. We wonen er nu ruim 2 jaar en we zijn met het ontwerp zeer tevreden.
Enorm tevreden over Studio voor Bouwkunst. We hadden behoefte aan “out of the boxdenkers”. Als je wat “anders dan anders” wilt dan is het superfijn om met mensen samen te werken die met je mee willen denken. En dat hebben ze zeker meer dan waargemaakt. Vanaf de beginschetsen tot aan de afwerking. Chapeau voor de jonge enerverende ontwerpers, die er mede voor hebben gezorgd dat we een prachtig huis hebben kunnen bouwen.
Edwin en Jeroen hebben onze woonwensen op een verrassende en creatieve manier vertaald naar een prachtige woning waar we met veel plezier in wonen.
Energielabel aangevraagd, de afspraak was snel gemaakt. Bij de opname gevraagd of ik ergens mee kon helpen en of ze misschien iets van mij nodig waren. Nee, we zijn niets nodig, werd mij verteld. Tot mijn verbazing lees ik in het opgestelde rapport dat ze geen typeplaatje hebben kunnen vinden op de Nefit ketel en het centrale afzuiging systeem, beide nieuw aangelegd door de installateur in 2017. Hier heb ik dus gewoon de facturen van .. Ik heb hier per mail een vraag over gesteld, en de mail is gelezen, daar krijg ik bericht van. Maar...geen enkele reactie van Studio voor Bouwkunst.
Wij hadden onze geen betere architecten kunnen wensen. Edwin en Jeroen luisteren volledig naar je wensen en maken er vervolgens een fantastisch huis bij. Ze zijn heel stijlflexibel en dat is heel bijzonder. Menig ander architect die wij een schets hebben laten maken wilde vooral zijn eigen dingetje doorduwen. Wij hadden tijdens het hele bouwproces continu fijn contact en uiteindelijk is het huis helemaal geworden hoe we het wilden. Alle ruimtes zijn praktisch en qua ruimtegebruik is het absoluut fantastisch. Ook onze aannemer was enthousiast over de samenwerking, vanwege de goede detaillering van het ontwerp en de goede overleggen tijdens de bouw. Als je wilt bouwen is Studio voor Bouwkunst een echte aanrader!
Vol passie en enthousiasme heeft Studio voor bouwkunst onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.
Top, spontaan en meedenkend met de klant. Wensen klant staan voorop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid