facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ivo de Jong architect

Ivo de Jong architect

Info

Ivo de Jong ontwerpt gebouwen en interieurs met grote aandacht voor de kleinste details en een voorliefde voor strakke lijnen en natuurlijke materialen.

Adres: Schaperstraat 16a, 7942 AR Meppel
Telefoonnummer: +31 (0)6 20 33 45 90
Stad: Meppel
Route: Schaperstraat 16a
Postcode: 7942 AR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B+O Architects B+O Architects 2 km B+O Architects is an innovative, entrepreneurial and multi-disciplinary architectural...
Studio voor Bouwkunst Studio voor Bouwkunst 2 km Direct bij de eerste kennismaking met deze 2 jonge mensen hadden we een klik en de gu...
Recensies
Echt top! Dat wat jezelf niet bedenkt, maar absoluut wel graag wil. Dat hebben we hier thuis nu meegemaakt. Ook andere projecten van Ivo gezien en dan weet hij je altijd te verrassen. Wil je echt iets anders met je huis? En dat het ook duurzame keuzes zijn? Dan moet je echt bij hem zijn.
Hele prettige begeleiding, maakte bij de verbouwing van onze boerderij fantastische keuzes om oude elementen te behouden en uit te lichten en nieuwe elementen toe te voegen. Vraagt door om tot de beste keuze te komen en luistert wat de echte onderliggende wens is. Echt een vakman!!
We hebben een oudere boerderij gekocht in De Wijk en door Ivo een schitterend ontwerp laten maken voor de verbouwing/renovatie. We zijn echt super tevreden over het resultaat en over de begeleiding van Ivo!
De ontwerpen in de online portfolio spraken ons erg aan. Hierna contact gezocht met Ivo en een kennismakingsgesprek gehad. Ivo heeft onze ideeen en wensen goed geïnterpreteerd in zijn ontwerpen. Wij zijn zeer tevreden over zijn inbreng, manier van werken en contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid