facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Rijkvol

Studio Rijkvol

Info

Studio Rijkvol is een fotografie studio, waar je terecht kunt voor portretten ( www.rijkvol.nl ) en botanische stillevens. Beschikbaar als Fine Art print of kaart: www.rijkvolbloemen.nl

Geschiedenis

We leven in een snelle wereld waarin veel gebeurd en we zoveel mogelijk willen vastleggen om later te kunnen delen en te herinneren. Binnen al deze hectiek wil ik met mijn portretten juist volledig stilstaan bij het moment en wat er op dat moment is. Kracht en kwetsbaarheid zijn hierin twee elementen die de puurheid van mensen laten zien. Twee elementen waar kinderen en senioren het dichtst bij lijken te staan. Die puurheid vangen in een portret, dat is waar ik gelukkig van word.



"Studio Rijkvol maakt Botanische Stillevens van unieke bloemenfotografie. De verschillende ontwerpen zijn als Eco doeken en Fine Art prints in het interieur te plaatsen. Daarnaast ook beschikbaar in een kaarten collectie, geschikt voor alle gelegenheden. Rijkvol richt zich op de particuliere en zakelijke markt. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via mail of telefoon."
Adres: Maarn
Stad: Maarn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MTa-fotografie MTa-fotografie 221 meter
ARNICK ARNICK 240 meter Arnick heeft nu anderhalf jaar geleden een shoot van onze familie gemaakt en omdat we...
Barbara Vreekamp Fotografie Barbara Vreekamp Fotografie 409 meter Wij hebben een prachtige trouwdag beleefd met de meest prachtige foto’s daarna. Barba...
Terpstra Media Terpstra Media 467 meter Vormgeving, Webdesign, Fotografie
Recensies
Marjolein heeft een mooi en puur portret van mijn zoontje geschoten. Ondanks dat hij niet lang stil kan zitten nam ze rustig de tijd waardoor hij zich op zijn gemak voelde voor de camera. Marjolein werkt professioneel en met mooie apparatuur.
Voor de tweede maal een fotoshoot gedaan met Marjolein; dit maal met de hele familie in onze eigen vertrouwde omgeving. Marjolein komt gewoon thuis, ideaal! Marjolein is een ervaren, rustige en geduldige fotografe, bovendien gewend aan het regisseren van kleuters op foto's. Het resultaat zijn prachtige, pure beelden. Heel blij mee!!
Een pracht stuk bij Rijkvol gekocht, Marjolein maakt al jaren schitterend werk! Wil je een uniek maar ook betaalbaar kunstwerk dan ben je bij haar aan het goede adres.
Sinds een paar maanden de krokus print van Studio Rijkvol toegevoegd aan mijn interieur. Nog iedere dag blij mee!
We hadden een geweldige ervaring met portretfotografie! Geduldige en goede fotografe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid