facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbara Vreekamp Fotografie

Barbara Vreekamp Fotografie

Info

Bruidsfotografie, fotoshoots, bruidsreportage, bruidsfotograaf

Geschiedenis

Mijn stijl van fotografie is modern, creatief en kleurrijk. Ik word blij als mijn beelden je raken!

Adres: Tuindorpweg 38, 3951 BG Maarn
Telefoonnummer: 0343443707
Stad: Maarn
Route: Tuindorpweg 38
Postcode: 3951 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terpstra Media Terpstra Media 313 meter Vormgeving, Webdesign, Fotografie
Studio Rijkvol Studio Rijkvol 409 meter Marjolein heeft een mooi en puur portret van mijn zoontje geschoten. Ondanks dat hij ...
MTa-fotografie MTa-fotografie 628 meter
ARNICK ARNICK 646 meter Arnick heeft nu anderhalf jaar geleden een shoot van onze familie gemaakt en omdat we...
Recensies
Wij hebben een prachtige trouwdag beleefd met de meest prachtige foto’s daarna. Barbara is ontzettend professioneel en voelt toch als familie op de trouwdag. Samen een plan gemaakt en dit is super verlopen. Paar weken na de trouwdag nog een trash the dress shoot gedaan en echt gelachen. Wat gaaf was dat. Barbara tot haar middel mee het water in, met camera! Echt een lieve, goede Fotograaf. Zeker een aanrader!
Barbara is een vriendelijke, goede en professionele fotograaf! Ze laat je direct op je gemak voelen, denkt mee en geeft goede tips. Wij zijn ontzettend blij met de schitterende dierbare foto’s.
Barbara heeft voor ons nu 6 fotoshoots gedaan, beginnend bij de 1e shoot die we als cadeau kregen om onze 4 Shitzu’s samen op de foto te krijgen! Nou dat is gelukt hoor en het resultaat is zo ongelofelijk leuk! Daarna hebben we een shoot gedaan met mijn 2 hondjes apart en mijn lievelings autootje. De 3e was toen we zwanger mochten zijn samen met mijn vriend en natuurlijk de hondjes. De 4e was misschien wel het meest bijzonder omdat Barbara bij ons was tijdens de bevalling van Scofield. Barbara is een heerlijk lief mens, open, eerlijk en voelt precies aan wat je graag wilt, je kan geen fijnere fotograaf wensen. Je merkt niet eens dat ze er is. Na de bevalling hebben we bedacht Barbara elke paar maanden te vragen om Scofield vast te leggen zowel thuis als op een mooie buiten locatie. Wij vinden dit een prachtig aandenken voor nu en later. Kijk niet verder en laat Barbara al jullie speciale momenten vastleggen! Lieve Barbara, je hebt een speciaal plekje in mijn hart! Dat we nog vele shoots mogen doen!
Barbara heeft de familiefoto's gemaakt als kado voor mijn moeders tachtigste verjaardag.Geweldig en vakkundig resultaat.Ze was ontroerd door de mooie foto's!
Als je op zoek bent naar een expert in fotografie dan ben je bij Barbara aan het juiste adres. Je kan met Barbara goed overleggen en ze denkt op een fijne manier met je mee! Echt Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid