facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor studio re-style

studio re-style

Info

Studio Re-Style bestaat uit Kapsalon, Schoonheidssalon, Zonnebank en een kapsalon voor kinderen.

Geschiedenis

Studio Re-Style bezit een kapsalon, schoonheidssalon, zonnebank en een kids afdeling "Young Re-Style" genaamd.
Ook kunnen wij geheel verzorgd een arrangement of een cursus voor u samenstellen .

Het team van Studio Re-Style heeft jaren lang ervaring, elk individu op zijn of haar vakgebied.
De jaarlijkse cursussen en opleidingen die worden gevolgd, sommige zelfs in het buitenland, zorgen er voor, dat er in ons team een aantal specialisten rond lopen.

Ook geven mensen uit ons team, cursussen en trainingen.
Het is mogelijk voor kapsalons uit heel Nederland om trainingen te boeken voor hun medewerkers.
Deze trainingen kunnen gaan over motivatie en omgang met klanten tot en met het specialiseren in knippen en kleuren.

Wij werken met de meest hoogwaardige producten en streven dan ook naar resultaat op niveau.
Desondanks is het ons gelukt de behandel prijzen op een heel acceptabel niveau te houden, waardoor wij de deur open zetten voor een zo breed mogelijk publiek. Ervaringen zeggen dan ook meer dan duizenden brochures en advertenties.

Als u een hele dag hebt geboekt, of u zoekt zomaar wat gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee, hebben we ook een hele fijne en rustieke lounge room.
In de lounge room worden cursussen, lezingen en dergelijke georganiseerd.
Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling, maar ook kunt u alleen of met een groep een arrangement boeken voor een verwendag.
Verwendagen zijn er in allerlei mogelijkheden en prijsklasse.

Trouwens, parkeren bij "Studio Re-Style" is gratis en kan voor de deur .



""Even voorstellen""Studio Re-Style" bestaat uit een kapsalon, zonnebank en een speciale kinderafdeling "Young Re-Style" genaamd.MissieStudio Re-Style wil met de nieuwste technieken en de beste producten op het gebied van uiterlijke verzorging actief bijdragen aan het welzijn en de schoonheid van de mens.VisieIn de huidige wereld, waarin stress en spanningen ons leven steeds meer beïnvloeden, wil Studio Re-Style een stukje rust terugbrengen door middel van een goed uitgekiende manier van uiterlijke verzorging en wellness."
Adres: Hoofdweg 45, blijham, 9697NB Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597562450
Stad: Blijham
Route: Hoofdweg 45, blijham
Postcode: 9697NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Janet Kapsalon Janet 1 km Geweldig kapsalon voor leuke kapsels hip en klassiek
Recensies
Mijn zoon is beroerd geknipt. Niet hip ofzo maar meer alsof ze een pan op zijn hoofd hebben gezet en daarlangs geknipt. Sorry Toevoeging: Na contact met het bedrijf is aangeboden het kapsel te herstellen maar dat wil mijn zoon niet. Voorlopig eerst maar weer laten groeien. Toch bedankt voor het attente aanbod!Service: Haarstyling
Iedere keer dat mijn haar geknipt en gekleurd moet worden, kom ik met veel plezier bij Studio Restyle. Het voelt als een bezoek bij vriendinnen, want je wordt er altijd hartelijk, warm en gastvrij onthaald. Iedereen is van de nieuwste trends op de hoogte en je krijgt super adviezen. Je hoeft niet bang te zijn om iets nieuws te proberen, want er wordt een eerlijk advies gegeven. Kortom een betere kapper kan ik mij niet wensen!
Ik ga al jaren naar deze fijne kapsalon! Mijn hele gezin zelfs, in alle tevredenheid! Hun deskundigheid en advies spreekt mij erg aan. Zeker als het gaat om haarverven!! Moderne, kapsalon met altijd vriendelijke personeel, die er altijd weer iets moois van maken.
Fantastische mensen met hart voor mens en dier. Al jaren komen we met veel plezier naar Studio Restyle. Echt een aanrader voor iedereen die een professionele kapsalon zoekt met mensen die naast goed werk zich ook nog eens dubbel en dwars inzetten voor dieren en hun medemens. Lekker doorgaan zo toppers!
Hele fijne kapsalon. Vriendelijk personeel, je wordt gastvrij ontvangen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Ook wordt er ruim de tijd genomen voor de knipbeurt etc. Er worden kwalitatief goede producten gebruikt en er is aandacht voor hygiene.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid