facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kapsalon Janet

Info

Kapsalon voor dames en heren

Geschiedenis

Ik ben in 1986 het kappersvak in gegaan. In Winschoten een zaak opgezet en na jarenlang daar met veel plezier te hebben gewerkt, besloot ik in 2008 een kapsalon aan huis te beginnen. Het adres van de kapsalon is Louwdijk 32 te Blijham. Het werkt enorm prettig en goed.
Sinds begin jaren negentig werk ik al met produkten van Matrix. Ik heb voor Matrix gekozen, omdat dit merk alleen te koop is in kapsalons. Matrix is voor mij een stukje onderscheiden van de salons in de buurt. Het zijn produkten die zich zelf verkopen dankzij de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Door de goede begeleiding van Matrix medewerkers blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

De Biolage lijn vind ik heel goed, omdat er shampoos zijn voor elk haartype. En natuurlijk mag ik de SOCOLEUR beauty produkten niet vergeten. Kortom, Matrix levert goede produkten voor een betaalbare prijs.

Het omgaan met mensen en ze tevreden stellen is hartstikke leuk werk. Mijn motto is nog alijd: behandel de klant zoals jezelf graag behandeld wilt worden.

Adres: Louwdijk 32, 9697 SM Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597561492
Stad: Blijham
Route: Louwdijk 32
Postcode: 9697 SM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
studio re-style studio re-style 1 km Mijn zoon is beroerd geknipt. Niet hip ofzo maar meer alsof ze een pan op zijn hoofd ...
Recensies
Geweldig kapsalon voor leuke kapsels hip en klassiek
Moderne salon, keurig ingericht. Niemand die er zeurt na een mooie knipbeurt.
Erg gezellig en je wordt prettig geholpen.
Gezellige kapper. Om de hoek
Gezellig en goed
Goed kopsalon
Goede kapsalon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid