facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Contekst

Studio Contekst
"Studio Contekst in Leusden-Zuid verzorgt teksten die werken, voor internet en drukwerk. Daarnaast levert Studio Contekst als netwerkorganisatie marketingcommunicatieprojecten op als een nieuwe huisstijl of een complete website met blogs en sociale media. We werken samen met andere professionals in de marketingcommunicatie, zoals een fotograaf, vormgever en webbouwer."
Adres: De Ontmoeting 29 , Amersfoort 3823 HH, NL
Telefoonnummer: 06 41841091
Stad: Amersfoort
Route: De Ontmoeting 29
Postcode: 3823 HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nick Smeenk Nick Smeenk 1 meter
XA Xerox XA Xerox 532 meter Eerlijk, transparant en zeer servicegericht. De one-stop-shop voor uw gehele informat...
Logo Ontwerper Logo Ontwerper 568 meter
Op Maat Bouwen Op Maat Bouwen 603 meter "Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen levert toegevoegde waarde en doet dat in de vo...
Remwerk Remwerk 785 meter
OOSEOO OOSEOO 1 km
Next Buzz Next Buzz 3 km Heel blij met dit mooie bedrijf die voor mijn onderneming heel veel online zaken bijz...
Engel Kantoor - Kado - Printshop Engel Kantoor - Kado - Printshop 4 km Hij verwelkomde me niet goed en vertelde me dat de prijs voor het afdrukken van één A...
Dharma Media Dharma Media 4 km Na jarenlang gebruik te mogen maken van jullie expertise, een super tevreden klant. T...
Biezonder Biezonder 5 km Ik ben tevreden met de kwaliteit van de service
Recensies
Al sinds 2013 werk ik met heel veel plezier samen met Nick Smeenk. En sinds 2016 huur ik hem in voor de redactie op mijn blogs 2 per maand, 12 maanden per jaar. We houden elkaar scherp zodat er ook echt twee blogs per maand komen. Nick weet als geen ander de teksten net even een andere twist te geven waardoor de tekst beter loopt en een tikkeltje minder saai wordt. Of hij verzint een beter titel, bedenkt er een goed plaatje bij of draait alinea’s om waardoor de tekst kwalitatief veel beter is. Bovendien weet ik zeker dat de teksten aan de huisstijl voldoen. Mijn blogs zijn daardoor altijd foutloos en prettig leesbaar. Nick is een betrouwbare tekstschrijver waar je blind op kunt vertrouwen. Hij levert altijd goed werk!
Nick Smeenk van Studio Contekst heeft aan een half woord genoeg om met zijn vlotte pen een goed geschreven tekst op te leveren. Hij is snel, creatief en een fijn persoon om mee samen te werken. Is altijd goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert tegen een keurig tarief.
De afgelopen jaren heeft Studio Contekst meerdere keren teksten voor ons geschreven. Iedere keer weet hij precies de juiste snaar te raken. Zij hebben snel door wat de essentie van het verhaal moet zijn. Dit bereiken zij door een goede gestructureerde intake. Altijd is er overleg alvorens een tekst definitief is. Natuurlijk hebben wij als klant soms veranderende wensen aan een tekst. Geen probleem, aanpassingen worden accuraat doorgevoerd. Op basis van onze ervaringen zou ik Studio Contekst dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die tekst nodig heeft die bij je past!
Geweldige tekstschrijver die mijn website met precies de juiste teksten invult, waardoor deze goed wordt gevonden met Google search. Daarbij verzorgt Studio Contekst iedere twee maanden een prikkelende nieuwsbrief. Ik kan Nick Smeenk van Studio Contekst ook van harte aanbevelen.
Nick heeft mij geholpen met het helder, duidelijk en toegankelijk schrijven van de teksten voor mijn website zie de website van sneller-fit. De teksten SEO interessant geschreven, wat weer goed is voor de online vindbaarheid. Een aanrader open, eerlijk, helder en snel werk.
Scherpe prijs/kwaliteit verhouding. De Teksttegoed-regeling is ideaal voor mij. Altijd snel een goede en effectieve tekst beschikbaar. Aanrader!
Verfrissend, helder en praktisch. Zijn werkwijze en zijn teksten. Wat moet je dan nog meer zeggen? Studio Contekst!
Mijn ideeën en gedachten gevangen in een prachtige tekst. Kwaliteit tegen een zeer nette prijs!
Top altijd een goede tekst paraat!
Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid