facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Engel Kantoor - Kado - Printshop

Engel Kantoor - Kado - Printshop
"Bij Engel Kantoor Kado- en Printshop kunt u o.a. terecht voor: alle kantoorbenodigdheden,, pennen, bureau accessoires, reinigingsmaterialen, koffie, water, snacks, inkt- en tonercartridges, brandkasten, munten- en biljettentellers. Tevens zijn wij gespecialiseerd in technische en grafische ontwerpmaterialen zoals Copic en Molotow stiften, Stabilo stiften, markerbloks, transparantpapier, kleurpotloden, foamplaat, lijmsprays etc. Bij onze printafdeling verzorgen wij zwart/wit en kleurprinten van klein tot heel grootformaat, scannen, printen op forexplaat, het maken van banners, beachvlaggen, bouwhekdoeken etc.Wij verzorgen ook drukwerk als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, trouw, geboorte- en uitnodigingskaarten."
Adres: Van Persijnstraat 15 23 , Amersfoort 3811 LS, NL
Telefoonnummer: 033 461 1147
Stad: Amersfoort
Route: Van Persijnstraat 15 23
Postcode: 3811 LS



op zoek naar gerelateerd: Printen Amersfoort Centrum, MultiCopy Amersfoort, Copyshop Amersfoort Leusderweg, Copyshop Amersfoort vathorst, Copyshop Amersfoort Emiclaer, Printen Bibliotheek Amersfoort, Lamineren Amersfoort, Kantoorartikelen Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biezonder Biezonder 3 km Ik ben tevreden met de kwaliteit van de service
Remwerk Remwerk 4 km
Studio Contekst Studio Contekst 4 km Al sinds 2013 werk ik met heel veel plezier samen met Nick Smeenk. En sinds 2016 huur...
XA Xerox XA Xerox 5 km Eerlijk, transparant en zeer servicegericht. De one-stop-shop voor uw gehele informat...
Recensies
Hij verwelkomde me niet goed en vertelde me dat de prijs voor het afdrukken van één A4-vel 6 euro is. Het is erg duur en onredelijk
Totaal absurd. Je betaald zo meer dan 10 EU voor 2 a4tjes in kleur. Eens en nooit weer!
Geen goede ervaring! Kwam voor een kleurenkopie. Heel slechte kleuren wat bruin hoorde te zijn was oranje!!! Kom je dus twee keer voor naar de winkel! Kosten per kopie 12.95!! Heb de kopie niet genomen natuurlijk! Zeer laconieke medewerker!
Deze mensen werkten nogal langzaam. Ook erg duur, een tientje voor 1 ding inscannen en op usb zetten
Goede kwaliteit. Als particulier moet je soms lang wachten wanneer ze werken aan een grote opdracht. Tenzij je alleen z/w A4 wilt printen, dit kun je zelf doen. Ik raad wel aan om deze bestanden online te hebben, de pc waarop je je bestanden moet openen heeft Windows 0 en pakt nieuwe externe harde schijven niet. Ik vind de service vrij duur, maar als student krijg je flinke korting.
Ik heb posters op A1 af laten drukken. Het lukte mij niet om ze in een keer op de goede manier aan te leveren. Jacco heeft dit voor mij gedaan met een perfect resultaat. Hele lieve mensen met veel kennis en hart voor de zaak!
Ik heb een slechte ervaring met deze printshop. Ik wou graag een boekje laten drukken. Daarvoor heb ik meerdere malen om advies gevraagd voor het opmaken van het print bestand. Telkens als ik het had opgezet was er weer iets mis terwijl ik precies het advies had opgevolgd, tot drie keer toe. Vervolgens was ik de gene fout zat volgens de printshop.
Voor student en mensen zonder printer een goede plek om te printen. Ook scripties en onderzoekrapporten worden gedrukt op papier naar keuze en eventueel met hulp en het werk kan mooi gevonden worden.
Sympathiek bedrijf. Zocht een jaarkalender voor de zaak. Kreeg gratis een exemplaar mee. Mocht bovendien kiezen uit A4 of A3-formaat.
Sympathieke eigenaar, fijne zaak. Ruim assortiment en kwalitatief erg goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid