facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stroomberg Makelaardij og bv

Stroomberg Makelaardij og bv

Info

Ons NVM-makelaarskantoor is sinds 1992 in Lunteren gevestigd. Wij zijn servicegericht, zakelijk en betrouwbaar. We vormen een jong en enthousiast team. Lokale kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken.

Geschiedenis

Wij bemiddelen bij aan- en verkoop, helpen met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering en voeren taxaties uit voor diverse doelen.

Omdat bij deze diensten uw persoonlijke situatie belangrijk is, is er altijd maatwerk vereist.

U kunt contact met ons opnemen zodat wij u van een persoonlijk advies kunnen voorzien waarbij u zich helemaal thuis voelt.



"Wij bemiddelen bij aan- en verkoop, helpen met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering en voeren taxaties uit voor diverse doelen.Omdat bij deze diensten uw persoonlijke situatie belangrijk is, is er altijd maatwerk vereist.U kunt contact met ons opnemen zodat wij u van een persoonlijk advies kunnen voorzien waarbij u zich helemaal thuis voelt."
Adres: Molenparkweg 10, 6741 ZR Lunteren
Telefoonnummer: 0318-482916
Stad: Lunteren
Route: Molenparkweg 10
Postcode: 6741 ZR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Lunteren, Funda Stroomberg (Lunteren), Makelaar Barneveld, Goedvastgoed, Henk Bos Makelaardij, Makelaar Ede, Goedvastgoed Lunteren, Makelaar Doorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maaike van Doorn Makelaar Maaike van Doorn Makelaar 259 meter Slechte makelaar. Wij zijn niet tevreden over de service van deze makelaar, na de opd...
Goedvastgoed Makelaardij Goedvastgoed Makelaardij 312 meter Super, alle tijd voor een goed advies en proberen aan al je wensen te voldoen.
Continental Rekreatie Continental Rekreatie 3 km Continental Rekreatie is ruim 40 jaar geleden gestart met de verkoop van stacaravans ...
Recensies
Mooi oud gebouw en gemoderniseerd van binnen. Onze makelaar Jan hielp ons zowel met de verkoop woning als de aankoop nieuwe woning uitstekend! Niets was te veel! En een fijne en gezellige man ook nog.. Dik tevreden.
Kundige makelaar, weten waar ze over praten
Goede Service!
Vertaald door Google Wij hadden een zeer goede ervaring met hen als kopers d.w.z. zij waren de makelaar van de verkopers. Ze regelden alles professioneel en efficiënt en toonden altijd beschikbaarheid en begrip. Origineel We had a very good experience with them as buyers i.e. they were the makelaar of the sellers. They managed everything professionally and efficiently, and always showed availability and understanding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid