facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maaike van Doorn Makelaar

Maaike van Doorn Makelaar

Info

Uw actieve makelaar op een markante locatie in het hart van de Veluwe.

Geschiedenis

Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, u staat voor een grote beslissing. U wilt van A tot Z weten waar u aan toe bent en alles moet kloppen. De deskundigheid van een NVM-makelaar is dan onmisbaar. Maaike van Doorn Makelaar is een dynamische makelaardij met een frisse kijk op de huizenmarkt in de omgeving. Wij houden u van iedere stap op de hoogte. We overleggen liever te vaak dan te weinig. We maken heldere afspraken en houden ons daaraan. En we zijn flexibel. Wij zijn er voor u!

Maaike van Doorn Makelaar is in een relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio. Naast de grote deskundigheid, de creativiteit en de transparante werkwijze is persoonlijke service de kracht van ons kantoor.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en hierdoor staan wij garant voor kwaliteit. Wij werken voortdurend aan de verbetering van kennis door opleidingen en trainingen. Ook blijven wij via de NVM op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

U vindt ons kantoor in het karakteristieke pand aan de Stationsstraat 49 in Lunteren. Ons kantoor is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. U bent van harte welkom!



"Woning verkopen of kopen? Maaike van Doorn Makelaar is hét aangewezen kantoor in Lunteren en omgeving. Ons team gaat graag actief voor u aan de slag! Wij kunnen u van dienst zijn bij woningverkoop, woningverhuur en aankoopbegeleiding. Wat onze werkwijze kenmerkt? We zijn vanaf het eerste moment betrokken, bereikbaar en vooral enthousiast."
Adres: Stationsstraat 49, 6741 DH Lunteren
Telefoonnummer: 0318-483700
Stad: Lunteren
Route: Stationsstraat 49
Postcode: 6741 DH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Stroomberg Makelaardij, Stroomberg (Lunteren), Makelaar Doorn, Funda Lunteren, Binnenkort te koop Lunteren, Kastanjelaan 7 Lunteren, Makelaar Barneveld, Seniorenwoning Lunteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goedvastgoed Makelaardij Goedvastgoed Makelaardij 196 meter Super, alle tijd voor een goed advies en proberen aan al je wensen te voldoen.
Stroomberg Makelaardij og bv Stroomberg Makelaardij og bv 259 meter Mooi oud gebouw en gemoderniseerd van binnen. Onze makelaar Jan hielp ons zowel met d...
Continental Rekreatie Continental Rekreatie 3 km Continental Rekreatie is ruim 40 jaar geleden gestart met de verkoop van stacaravans ...
Recensies
Slechte makelaar. Wij zijn niet tevreden over de service van deze makelaar, na de opdrachtbevestiging voor de verkoop van onze vakantiewoning tonen zij vrijwel geen pro-activiteit, lang wachten op een response, wisselende contact personen, regenachtige foto's met standaard teksten en geen tot weinig contact of improvisatie naar de klant toe. Na deze kritiek ook geen response..... en deze review naar beneden gezet...., dus let op, geen interesse en totaal niet serieus genomen als klant.
Het team van Maaike van Doorn makelaar met name Nick Prins heeft me echt enorm positief verast in de manier waarop ze werken! Echt de manier van communiceren , meteen na bezichtiging netjes een terugkoppeling, bij het maken van bezichtigingsafspraken direct bericht. Ook m.b.t. het advies wat betreft verkoopprijs en het eventueel verlagen daarvan . Zij blijven rustig en adviseren echt op een eerlijke manier. Als ik in de toekomst iets te verkopen heb zal ik zeker bij ze terug gaan. Kortom: Echt een makelaar die zich onderscheid!! Wat mij betreft n dikke 10!
Maaike van Doorn makelaars heeft ons zeer goed en deskundig geholpen, zowel met de verkoop van ons huidige huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Ze hebben een professioneel en leuk team en zijn altijd goed te bereiken.' 'We zijn goed begeleid tijdens de koop van ons nieuwe huis, en ook de verkoop van ons oude huis. De omgang met Maaike en haar Team was erg prettig!
Makelaarskantoor altijd goed bereikbaar. Wordt altijd binnen 24 uur teruggebeld. Service gaat verder dan alleen de verkoop. Begeleiding op andere vlakken worden spontaan aangeboden en gedaan aankoop, meerdere rondleidingen met uiteindelijk kopers, mee naar de notaris. Vriendelijke en deskundige begeleiding. Kan niet beter!
Het verkoopproces van onze woning is voorspoedig verlopen, waarbij het kantoor van Maaike van Doorn een grote rol heeft gespeeld. Het contact was altijd tijdig, helder en open, en de manier van werken paste goed bij hoe wij zelf zijn. Hopelijk blijven we een tijd in ons nieuwe huis, maar mocht het gaan kriebelen in de toekomst zullen wij zeker weer contact opnemen met Maaike van Doorn!
Altijd behulpzaam, nemen altijd ruim de tijd voor je. Hebben ons oude huis verkocht en en ons nieiwe huis gekocht via deze topmakelaar alweer 6 jaar geleden maar nog steeds ben ik dankbaar hoe wij zijn geholpen door Maaike van Doorn. Een dikke 5 sterren!!!
Bij het verspreiden van ongeadresseerd reclamedrukwerk is het negeren van een Nee-/Ja-sticker verboden. Maaike van Doorn heeft daar helaas lak aan, wat geen reclame is voor een NVM-makelaar. Mocht je een makelaar zoeken, kies dan voor een betrouwbare.
Kantoor Maaike van Doorn heeft ons deskundig en plezierig geholpen. Ook heeft Maaike van Doorn onze aankoop bekeken en aankoopadvies gegeven. Wij kunnen dit kantoor zeker aanbevelen.'
Maaike van Doorn is voor mij een super makelaar!!! Een zeer bekwame ‘vakvrouw”, die meteen in de gaten heeft wat voor client zij voor zich heeft. Zij kan zich helemaal verplaatsen in wat de client zoekt! Dat blijkt voor mij toch wel helemaal, dat zij in zeer korte tijd mijn huis verkocht heeft. Niets dan lof voor haar!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid