facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Streker Tegelhuis B.V.

Streker Tegelhuis B.V.
Adres: Streekweg 353, 1616 AH Hoogkarspel, Nederland
Telefoonnummer: 0228 563 053
Staat: Noord-Holland
District: Drechterland
Stad: Hoogkarspel
Route: Streekweg
Huisnummer: 353
Postcode: 1616 AH


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00, 19:00–21:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker de Houthandel Bakker de Houthandel 656 meter Ik moest hout halen voor een stichting met mensen die zorg nodig hebben. Door corona ...
Recensies
Prachtige showroom met voor ieder wat wils... erg mooie spullen. Grote zaak. Werden vriendelijk geholpen. Helaas duurt het wel erg lang om een offerte te krijgen.
Van A tot Z helemaal super geregeld Streker Tegelhuis. Prima geholpen door op en top vakmannen Installatiebedrijf Neuvel, Koomen& Ursem Tegelwerken,Stukadoorsbedrijf Langedijk & Gebroeders Snip Kitverwerking.Helemaal blij met onze badkamer & Toilet.
Mooie showroom met veel keus uit sanitair en tegels. Na gedegen advies een prachtige badkamer en toilet laten ontwerpen.nTijdens installatie tegen een paar onvolkomenheden aan gelopen maar die zijn netjes verholpen door het Streker Tegelhuis.nEigen bezorgdienst met vriendelijke chauffeur.nMartijn en co, bedankt!
EÉN KEER EN NOOIT MEER!nnOp aanraden van een kennis in het dorp hier naartoe doorverwezen. Weinig keuze en heel erg duur assortiment.nnToen ik in de winkel kwam werd ik 'geholpen' door een mevrouw die blijkbaar geen zin had om klanten te helpen die dag. Hierdoor voelde ik mij niet welkom en erg ongemakkelijk. Nadat ik een rondje door de winkel had gelopen was mij niet duidelijk wat de prijzen waren van de producten. Het personeel moest bijna per individueel product de prijs opzoeken waardoor de communicatie erg stroef liep. Dit is ook terug te zien op de onduidelijke en onoverzichtelijke website.
Door corona en drukte lang gewacht op onze badkamer-en toilet beneden.nMaar nu is het klaar en alle lof voor Joyce en Lisanne die advies hebben gegeven in de winkel. Ronald en Roel die alles eruit hebben gesloopt en weer opnieuw opgebouwd. Bart de tegelzetter. Allemaal heel veel lof en een tevreden klant door de uitstekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid