facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker de Houthandel

Bakker de Houthandel
Adres: Oosterwijzend 1A, 1616 LE Hoogkarspel, Nederland
Telefoonnummer: 0228 563 968
Staat: Noord-Holland
District: Drechterland
Stad: Hoogkarspel
Route: Oosterwijzend
Huisnummer: 1A
Postcode: 1616 LE


Openingstijden

maandag: 07:00–17:00
dinsdag: 07:00–17:00
woensdag: 07:00–17:00
donderdag: 07:00–17:00
vrijdag: 07:00–17:00
zaterdag: 08:00–12:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Streker Tegelhuis B.V. Streker Tegelhuis B.V. 656 meter Prachtige showroom met voor ieder wat wils... erg mooie spullen. Grote zaak. Werden v...
Recensies
Ik moest hout halen voor een stichting met mensen die zorg nodig hebben. Door corona konden deze mensen niet weg en alleen in hun tuin in het volle zonnetje zitten. Deze stichting heeft een demo Douglas houten overkapping gekregen van Bakker de houthandel. Prachtig toch. En die mensen zijn er nu al heel blij mee en de overkapping is nog niet eens klaar.
Zaterdag informatie opdoen over een douglas overkapping. Ronald wist precies wat we nodig hadden en welk formaat. Even een belletje met Sten van Klasse tuinen om te vragen of hij de overkapping kon plaatsen. Omdat er een klus was uitgevallen kon dit dinsdag al, dus binnen een week waren wij de trotse eigenaren van een hele mooie overkapping. Alles netjes weggewerkt. Wij zijn meer dan tevreden.
Ondanks de enorme drukte en soms niet direct bereikbaar ben ik gewoon teruggebeld.nLeveringen altijd volgens afspraak en alle spullen van hoge kwaliteit.
Prima service ,prima kwaliteit hout voor een betaalbare prijs, aardige behulpzame bezorger
Waardeloos bedrijf en bedrijfsvoering. douglas Zweeds Rabat hout gekocht. Kwaliteit is na 6 maanden zo slecht dat je er niet eens wegwerp pallets van wilt maken.contact gehad en wat denk je? nul garantie want ja het is nu eenmaal hout. Gelukkig zijn we allemaal consumenten.ook de mensen van dit bedrijf.wees gewaarschuwd voor dit bedrijf het is niet voor niets failliet gegaan en weer gereanimeerd. Goedkoop is bij dit bedrijf absoluut duurkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid