facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StreetfoodCity

"StreetfoodCity is een hip restaurant in Bussum, bar en lounge voor jong en oud. Een stoer gewaagd aangeklede plek waar heerlijk gegeten en geborreld kan worden. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een cocktail met een bite of gewoon een lekker kopje koffie met een puntje taart. Iedereen die van genieten houdt is bij restaurant StreetfoodCity aan het goede adres. Ook voor de beste sushi van Bussum kunt u bij StreetfoodCity terrecht van woe t/m zo voor de sushiproeferij of a la carte. Meer een burger fan, kom dan op maaandag naar het hipste restaurant van Bussum en geniet van de burger deals.Ook voor catering, bedrijsfborrels en verjaardagsfeesten kunt u bij restaurant StreetfoodCity in Bussum terrecht."
Adres: Kapelstraat 15, 1404ht Bussum
Telefoonnummer: 0355446826
Stad: Bussum
Route: Kapelstraat 15
Postcode: 1404ht


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Pepi's Restaurant Pepi's 105 meter De allerlekkerste kipburger met frietjes is hier te krijgen! En de bezorger Quint is ...
Recensies
Heerlijke geluncht, kan niet wachten om terug te gaan voor diner. Gave stijl, goede sfeer en vriendelijk personeel! Edit: de sushi was geweldig! Neem zeker de tiger maki! Fantastisch!
waanzinnige sushi gegeten check de foto maar ff, heerlijke witte wijn en super vriendelijke bediening! echt een aanrader om heen te geen, en lekker genieten van het laatste zonnetje in de straat!
Het eten smaakt goed. Maar daar houdt het positieve van deze review dan ook direct op. Mijn dochter was jarig en we dachten gezellig te gaan eten bij Streetfoodcity. Door een tekort aan personeel liepen in de bediening alleen twee jonge wel lieve gestreste meiden en stond de opgewonden kok in zijn eentje eten te bereiden voor de gehele zaak. Managers van Streetfoodcity, zorg voor voldoende oproepkrachten als er zieken zijn of was het gewoon verkeerde zuinigheid? We hebben anderhalf uur op ons eten moeten wachten, de frietjes waar we twee keer om hadden gevraagd kwamen pas toen we gingen afrekenen en ook kregen we de verkeerde nota. Bij de tafel naast ons kreeg een man zijn maaltijd pas toen de rest van zijn gezelschap het eten al op had. Tja, dan denk je: het zal wel incidenteel zijn. Maar nee, voor de mensen naast ons was dit de tweede keer dat ze dit meemaakten. Zij waren dus nog voor een herkansing gegaan, ons zie bij Streetfoodcity nooit meer.
Heel mooi ingericht passend bij de naam streedfood. Als voorgerecht de carpaccio genomen was erg lekker ook met dat vleugje teriyakisaus erbij Als hoofdgerecht de hamburger pullpork genomen, nooit gegeten maar was heerlijk en rijkelijk gevuld met als sidedish ook nog friet wat je erbij krijgt. Al met al ben met een volle maag weg gegaan. De bediening was netjes en kwam geregeld vragen of alles naar wens was. Till next time.
StreetfoodCity is een leuk concept. De kaart heeft naast reguliere gerechten ook best wat leuke niet alledaagse gerechten, wat het wel echt de moeite maakt om hier eens heen te gaan. Wat ik hier in enkele bezoekjes heb gegeten was echt prima. Niet hoogstaand misschien, maar dat suggereert de naam Streetfood ook niet echt natuurlijk. Wel weer eens wat anders dan een "standaard" restaurant. De cocktails zijn hier ook zeker de moeite waard. Klein terrasje, maar wel lekker in de zon. Ik zelf vind dit restaurant goed voor lunch of "even wat eten" bij gebrek aan zin om zelf te koken. Voor diner zou ik het niet snel kiezen, maar dat is slechts mijn persoonlijke mening. De kaart is echter wel degelijk geschikt voor diner. De inrichting is hier overigens heel leuk gedaan!
Alles ging fout, en niet alleen bij ons. Na 15 minuten ben ik maar eens gaan vragen of we wat te drinken konden bestellen en de kaart konden krijgen. De kaart kwam wel, onze drankbestelling niet. Halverwege voorgerecht wilden ze al afruimen. Tafel naast ons was inmiddels boos weg gegaan. Na een uur was hoofdgerecht nog niet eens in bereiding, toen hebben we afgerekend en zijn we maar vertrokken naar de McDrive. Wat een chaos en amateurisme, het leek wel alsof dit de eerste avond was met mensen die nog nooit in horeca hebben gewerkt.
Het eten was erg lekker, maar de service had zeker een stuk beter gekund. Er waren maar 3 tafels bezet, maar toch moesten we af en toe moeite doen om iets drinken te kunnen bestellen en duurde het vrij lang voordat het eten kwam.
Een tijdje geleden ben ik hier op een doordeweekse avond met mijn vriendin geweest, op aanraden van haar collega's. Maar dat viel best tegen. Het eten was niet goed op smaak. Ikzelf had de hamburger van het menu en dit was de meest smakeloze hamburger die ik sinds lange tijd gegeten had. Dit ondanks dat de hamburger er best goed uit zag en rijkelijk was belegd. Mijn vriendin had een stuk vlees, welke weet ik niet meer precies, maar deze was niet meer dan ok. Wat ook niet meehielp was dat alles nodeloos ingewikkeld werd geserveerd op allerlei verschillende planken. Hierdoor duurde het erg lang voordat alles op tafel stond, aangezien de serveerster steeds maar 1 gerecht kon meenemen. Serveer het gewoon op borden! De aankleding van het restaurant was naar mijn mening ook maar een bij elkaar geraapt zooitje. Ik heb niets tegen thema restaurants, maar zorg dan wel dat het op de juiste manier gebeurt, maar het is het allemaal net niet. Hierbij speelt ook de nodeloos ingewikkelde manier van het opdienen ook mee. De bediening, door een jonge dame, was dan wel iets om zeer gelukkig van te worden. Zij deed ontzettend haar best en zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Ondanks de prima bediening, zien wij ons hier niet meer terug komen.
Wauw! Het eten en de cocktails waren heerlijk maar wat de kers op de taart maakt is het vriendelijke personeel vooral Marcella, je bent een topper, passie voor haar werk en dat zie je, proef je, en voel je. Onze complimenten!! Zie je niet meer vaak tegenwoordig. Liefs de gekkies in het hoekje.
Leuke ambiance, heel lekker eten maar meerdere keren alle wijnen van de kaart geproefd maar elke keer ondermaats. Zonde. Ik kom terug voor het eten maar ik hou het voortaan bij bier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid