facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pepi's

Restaurant Pepi's

Info

Welkom bij Restaurant Grill & Bar Pepi’s in Bussum. Bij ons draait het allemaal om lekker eten, drinken en gezelligheid.

Geschiedenis

Het meest malse vlees komt direct van onze houtskool grill en wij serveren de lekkerste gerechten van ons uitgebreide menu kaart.

In 1985 opende Peter den Iseger restaurant grill en bar Pepi’s aan de Stationsweg in Bussum. Het restaurant werd al snel een begrip in Bussum en in heel ’t Gooi. Inmiddels is restaurant Pepi’s heropend in de Landstraat in Bussum. Vanouds is het er genieten van de lekkerste Steaks en Grill. Ongedwongen eten met het gezin, vrienden, groepen of met zijn tweeën.

Wij, het enthousiaste team van Pepi’s, staan klaar om je een geweldige avond te bezorgen!

Groepen, partijen of gezelschappen die een mooie ruimte zoeken in Bussum zijn welkom bij restaurant Pepi’s. Voor elke groep die wat te vieren heeft of het nu een Vergadering is, Sweet Sixteen is of een Gouden bruiloft. Wil je eten of alleen borrelen of allebei? Alles is mogelijk.

Op de eerste verdieping met rondom uitzicht op Bussum en de keuken heeft Pepi’s een sfeervolle ruimte die plaats beidt voor groepen van 45 tafelende en 100 staande gasten. De ruimte kan volledig aangepast worden op het thema van de avond. Bespreek met Pepi’s de mogelijkheden!

Adres:
Telefoonnummer: 0357630276
Stad: Bussum


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bussum Brinklaan, Café Bussum, Oude BRINK Bussum, Grieks restaurant Gooi, Zorba de Griek Bussum, Eigenaar Zorba de Griek Bussum, Zorba Grieks restaurant, Parkeren Wilhelminaplantsoen Bussum markt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StreetfoodCity StreetfoodCity 105 meter Heerlijke geluncht, kan niet wachten om terug te gaan voor diner. Gave stijl, goede s...
Recensies
De allerlekkerste kipburger met frietjes is hier te krijgen! En de bezorger Quint is een super vriendelijke jongen die altijd op tijd het eten warm komt brengen. Helemaal top!
Kan niet anders zeggen, heerlijk gegeten bavette hele leuke bediening. Top avond gehadEten: 5/5
Weer heerlijk genoten van lekker eten. Altijd fijn bij Brass20
Je komt hier in een warm bad; het is gezellig en de bediening is ongelofelijk. Wat een enthousiasme en vrolijkheid, ze heeft onze avond tot een groot succes gemaakt. We hebben heerlijk gegeten en de wijn was geweldig, ook op dat vlak erg goed advies gekregen. Leuk dat de kok Pepi bij iedereen ook nog eens even langskwam om te vragen of het naar de zin is, ouderwets goed. Voor herhaling vatbaar!
Heerlijk gegeten in een leuke ambiance, gezellige zaak. Nieuwe kaart met heerlijke gerechten, veel variaties.Eten: 5/5
Lekker eten! Goede kwaliteiten eten!! Het is niet goedkoop, maar is heel lekker!
Laat je verrassen! Dat ik dit restaurant niet eerder heb ontdekt. Wat een gezellig, sfeervol, laagdrempelig restaurant, het eten was ZALIG met hoofdletters!!! De bediening meer dan goed, echt gemeend hartelijk! Zoals het hoort.... menukaart met genoeg keuze, parkeren voor de deur! Ik heb heerlijk gegeten het vlees smelt op je tong.... probeer de tournedos van de black angus beef! Mensen die fan zijn van Loetje zouden hier eens moeten gaan eten. Personeel is echt een team bedankt voor de gezelligheid en tot snel weer!
Bij Pepi’s kun je heerlijk eten! De eigenaar en personeel is uiterst vriendelijk wel hoop ik dat de bediening wat vlotter verloopt maar dat zou een persoonlijk voorkeur kunnen zijn Het restaurant is een tijdje dicht geweest maar nu kunnen we weer genieten!
Erg lekker gegeten. Bediening heel goed. En erg vriendelijk.
Onbetrouwbaar bedrijf! betaald facturen niet terwijl producten wel zijn afgenomen. Bekende beruchte klant bij incasso bureau. Advies om hier geen zaken mee te doen en als je houdt van eerlijkheid, zou ik hier ook zeker niet gaan eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid