facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Streekwinkel Het Vorst

Streekwinkel Het Vorst

Info

Al onze (streek)producten komen uit de regio en onze groenten en fruit komen rechtstreeks vanaf de boer en tuinder bij ons in de winkel. Verser kan niet.

Geschiedenis

In het prachtige buitengebied van Velden, gemeente Venlo, vlakbij de Maas, vindt u langs Plantencentrum Velden onze boerderijwinkel het Vorst. U kunt bij ons terecht voor eerlijke verse groenten, fruit en streekproducten zoals allerlei dressings, mayonaises, wijn, vruchtensappen enz.

Al onze (streek)producten komen uit de regio en onze groenten en fruit komen rechtstreeks vanaf de boer en tuinder bij ons in de winkel. Verser kan bijna niet! Kijk gerust eens op onze productenpagina. Hier vindt u een overzicht van de producten welke wij zoal verkopen in onze winkel.

Wij staan garant voor kwaliteit en hebben een goede service. Zo leveren wij al producten aan bv. Het Kapelke van Genooi en aan div. restaurants.

Kijk gerust rond op onze website, beter nog bezoek eens onze winkel, dan wordt u vast net zo enthousiast als wij zijn over onze winkel...

Graag tot ziens!

Adres: Vorstweg 53, 5941 NT Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0774722436
Stad: Velden
Route: Vorstweg 53
Postcode: 5941 NT



op zoek naar gerelateerd: Boerderijwinkel Venlo, Het Vorst Facebook, Vorstweg 53, Velden, Het Vorst Velden telefoonnummer, Asperges Velden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hippe-ikke Hippe-ikke 828 meter
T Appelke www.appelke.nl T Appelke www.appelke.nl 927 meter Kinderkleding Nik&Nik Monnalisa Miss Grant Vingino Kate Mack Retour Gymp Bikkembergs ...
Cosmos Bloemsierkunst Cosmos Bloemsierkunst 948 meter Mooie winkel wordt er fijn geholpen
Jan Linders Velden Jan Linders Velden 978 meter Prima assortiment, vriendelijk personeel maar helaas niet goedkoop
InstalCenter InstalCenter 1 km Lekkage thuis, via via doorverwezen naar Wijnhoven. Super vriendelijk, zeer snel ter ...
Van Wijlick Asperges Velden Van Wijlick Asperges Velden 2 km Voor de heerlijkste asperges in regio Venlo bent u bij ons aan het juiste adres. Met ...
Recensies
Mooie winkel met veel keuze uit leuk ingepakte cadeau pakketten. Ook hebben ze lekkere streekproducten en erg klantvriendelijk.
Leuk aanbod van streekproducten. Leuk ingepakt presentje meegenomen voor vrienden waar we op bezoek gingen!
De asperges van “Het Vorst”. Voorwaar een belevenis! Daar gaan we! Een vroege zonnestraal wijst ons de weg, eerst naar het verre Velden, dan naar het nabije “Het Vorst”. Er zijn weer asperges, vroeg in het jaar, maar zijn ze zo vers, mals en lekker als vorig jaar? En zo betreden we gezwind deze streekwinkel, en met bonzend hart zogezegd. We zien meteen iets nieuws: Italiaans servies, in mooie kleuren. Maar wij komen voor het witte goud, en kijken speurend om ons heen. En jawel, daar liggen ze in grote kisten te glanzen. En ze lijken ons te wenken: koop ons en eet ons daarna op!. Dat is niet aan dovemansoren gezegd: mijn vrouw en ik spreken een aardige en behulpzame dame aan en maken gewag van onze wensen: graag 2 kg, beste kwaliteit, en geschild. Dan toont zij haar vaardigheden in dit verband, en luttele minuten later ligt onze bestelling klaar. De aspergestengels vertonen elk een grote, verwachtingsvolle glimlach. Wij glimlachen ook, en rekenen blij af. De vriendelijke dame houdt de deur voor ons open, en wij verlaten monter deze paradijselijke plek. Dan springen we in onze voiture, en ondernemen we fluks de terugreis. Thuisgekomen storten we ons op de aspergestengels die ons al blij wenken. Mijn vrouw gebruikt het klassieke recept: een schotel van asperges, ham, een eitje, en een botersaus. Geïnspireerd roep ik tegen mijn vrouw: “Val aan, ik volg U!” En daarmee krijgt de schranspartij zijn beslag. De avond verloopt rustig, wij liggen beiden verzadigd – en enigszins verdwaasd -in het gerieflijke meubilair van onze woonkamer. Dan komt plots het eindinzicht: Het Vorst is paradise! En wij besluiten na-knikkend de dag: wij zullen snoeperig dromen vannacht!
Transparante organisatie, de flyer laat perfect zien wie ze zijn, wat ze doen en met welke passie. Wij zijn voor een week in de buurt op vakantie. Wij hebben onze boodschappen hier gedaan, zullen zeker halverwege de week terug komen voor verse groentjes en fruit. Ennnn natuurlijk voordat we weer op huis aan rijden. Want de asperges zijn verrukkelijk hier! Erg leuk en vrolijk personeel, dat met passie en plezier lijkt te werken. Kort de eigenaresse gesproken die dit samen met haar man doet. Wordt er vrolijk van dit soort initiatieven! Tot snel! 5 sterren dubbel en dwars verdiend! Ps. Erg lekker die chocolaatjes/soort pindarotsjes bij de kassa.
Top kwaliteit, altijd iemand die je begleid en altijd iemand die je heel erg goed met invormaties kan verzorgen- vers, regionaal, authentiek- beleef je steets minder- ... als je hier gewoon je boodschappen gaat doen, doe je niets verkeerd! Betrouwbaar, Verse producten uit de Regio- da ga ok voor!!!
Wat een goede winkel met een mooi assortiement vooral de arsperges zijn heerlijk.
Al lange tijd wilde ik hier heen gaan. Maar daar was het tot nu toe niet van gekomen. Dus afgelopen zaterdag toen ik terug was van de wandeling. Ben ik er heen gefietst vanaf het zwart water in Venlo. Hier snel even rond gekeken omdat deze om 16 ging sluiten. Hier verkopen ze lokale producten uit de regio, zo als Sevenum, Grubbenvors, Venlo en Arcen. Je kan hier oa vlees en kaas, groente en fruit. Ijs en bier, wijn kopen maar ook aardewerk. Vriendelijk personeel. Hebben winkelwagen als je dat prettig vind. Kom hier zeker nog eens om wat beter te weten wat ze specifiek allemaal verkopen.
Erg leuke schalen gekocht en lekkere streekproducten vlierbessen siroop rosé. Heel fijne winkel. Vriendelijke bediening.
Geweldig dat er een streekwinkel is op een mooie locatie met een uitgebreid leuk aanbod.
Super, groot assortiment verse streek producten. Lekkere verse druiven voor we thuis waren was de helft al op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid