facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Linders Velden

Jan Linders Velden

Info

Jan Linders Velden op de Markt: het voordeel van het Zuiden!

Geschiedenis

Als beste supermarkt in alle vers bieden wij u groente en fruit van regionale telers. Ook kiezen we in ons assortiment voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. En heeft u ons versgebakken brood al geproefd? Al 12 jaar achter elkaar is ons Korengoud brood bekroond tot het beste van Nederland. En zijn we voor het zesde jaar op rij verkozen tot Beste in alle Vers (GfK).

In ons ruime assortiment vindt u naast A-merken, ook onze eigen huismerken. Daarnaast vindt u het voordeel van het zuiden in onze vriendelijke medewerkers, regionale betrokkenheid, vaste lage prijzen en in onze aanbiedingen. Kom snel het voordeel proeven!



"Welkom bijonze Jan Linders supermarkt gelegen aan de Markt in Velden.Bij ons kunje terecht voor al het lekkers van het zuiden. We bieden een uitgebreidversassortiment, heerlijke producten uit eigen streek en het lekkerste broodvan Nederland. Zin in vers belegde broodjes of pizza's? Geen probleem. Webeleggen 'm indien gewenst graag naar wens.Bij ons kunje ook genieten van een heerlijk kop koffie en ons klantvriendelijke team staataltijd klaar om je te helpen.Wij zien jegraag in onze supermarkt!Bianca de Bruyn,SupermarktmanagerJan Linders Velden"
Adres: Markt 10d, 5941 GA Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0774720222
Stad: Velden
Route: Markt 10d
Postcode: 5941 GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Jan Linders openingstijden, Openingstijden Jan Linders Tegelen, Openingstijden Jan Linders Venlo, Openingstijden Jan Linders Venray, Openingstijden Jan Linders Gennep, Openingstijden Jan Linders Lent, Openingstijden Jan Linders Horst, Jan Linders openingstijden Helmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cosmos Bloemsierkunst Cosmos Bloemsierkunst 30 meter Mooie winkel wordt er fijn geholpen
T Appelke www.appelke.nl T Appelke www.appelke.nl 74 meter Kinderkleding Nik&Nik Monnalisa Miss Grant Vingino Kate Mack Retour Gymp Bikkembergs ...
InstalCenter InstalCenter 163 meter Lekkage thuis, via via doorverwezen naar Wijnhoven. Super vriendelijk, zeer snel ter ...
Hippe-ikke Hippe-ikke 593 meter
Streekwinkel Het Vorst Streekwinkel Het Vorst 978 meter Mooie winkel met veel keuze uit leuk ingepakte cadeau pakketten. Ook hebben ze lekker...
Recensies
Prima assortiment, vriendelijk personeel maar helaas niet goedkoop
DRAMA, dit is het als je hier je boodschappen moet/gaat halen. Veel lege schapen, lange rijen voor kassa, personeel dat maar wat loopt te lanterfanten enz enz enz. Heeeel veel geduld moet je hebben in deze winkel, en je moet goed kunnen slalommen tussen al de dozen en karren van de vulploeg. Gewoon een ongeorganiseerde bende. Helaas zijn er niet meer supermarkten in Velden.
Met vakantie kom ik hier zo af en toe en iedere keer geniet ik van het uitgebreide assortiment. Fijne en goed verzorgde zaak met prettig personeel.
"Jan Linders" supermarkten zijn eigenlijk altijd goed. Netjes ingericht, aandacht voor plaatselijke producten, goed personeel en niet duur. Deze supermarkt is hier weer een voorbeeld van.
Jan Linders heeft een goed aanbod van producten. De winkel ziet er goed uit, alleen de indeling zou logischer kunnen. Met name de inname van statiegeld flessen. Ik begrijp dat de ruimte beperkt is en dat dit waarschijnlijk niet mogelijk is. Maar dat is op zich nog geen probleem. Wat wel steeds vaker opvalt is dat het jongere personeel niet begrijpt dat de klant diegene is die het geld oplevert. Het komt met grote regelmaat voor dat ze onnodig in de weg staan met meerdere werknemers en ik werkelijk geen idee heb waar ze mee bezig zijn. Dit is soms behoorlijk frustrerend. Verder ben ik heel tevreden over deze supermarkt en zeker over het vaste oudere personeel.
Fijne winkel wat betreft vlees, -waren etc
Locale supermarkt voor Velden Te klein om het hele dorp te voeden... 2e super in Velden is geen overbodige luxe...
Koop beter geen aanbiedingen. Zijn toch heel vaak niet verwerkt in de systemen.
Nette supermarkt. Prima betaalbaar. Ruim bier assortiment.
Fijne, ruim opgezette supermarkt. Regelmatig goede aanbiedingen, vooral in de lokale producten zoals streekgroenten, vlaai en meer. Vlaaien van Jan Linders zijn, vooral voor "supermarktvlaai", echt heel lekker. Daarnaast ook een vrij ruime selectie aan goede speciaalbieren. Reguliere prijzen zijn oké. Sommige producten hebben topprijzen, andere producten zijn duurder dan elders. In het verleden was het postkantoor een ondergeschoven kindje, maar de laatste tijd lijkt deze beter bemand te worden. Heel prettig, want heb in het verleden vaak lang moeten wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid