facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Streefkerk sluitwerk

Streefkerk sluitwerk

Info

Levert en monteert mechanisch hang- en sluitwerk. Certificeert woningen volgens PolitieKeurmerk-niveau. Diverse timmerwerkzaamheden.

Geschiedenis

JB Streefkerk Inbraakpreventie BV houdt zich sinds de oprichting in het jaar 2000 voornamelijk bezig met het leveren en monteren van mechanisch hang- en sluitwerk, het certificeren van woningen op PolitieKeurmerk-niveau, het afhangen van deuren en diverse andere timmerwerkzaamheden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed product bieden tegen een concurrerende prijskwaliteitverhouding.

Ons werkgebied ligt in het midden en westen van het land. Wij zijn actief in de regio’s Rotterdam, Utrecht en Gorinchem. (Onder meer: Rotterdam, Utrecht, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Vianen, Leerdam, Culemborg, Geldermalsen en Gorinchem.)

Zowel zakelijke als particuliere klanten is JB Streefkerk Inbraakpreventie graag van dienst.

Adres: Nieuwe Rijksweg 66H, 4128 BN Lexmond
Telefoonnummer: +31347322955
Stad: Lexmond
Route: Nieuwe Rijksweg 66H
Postcode: 4128 BN


Recensies
Onszelf buiten gesloten, snelle service was er binnen half uurtje en zonder schade stonden we weer binnen voor een zeer schappelijke prijs. Absolute aanrader!
Vakwerk en top producten! Daarnaast is Jan Bernard een hele fijne kerel, netjes en betrouwbaar. Wij zijn super blij met onze voordeur en achterdeuren. #StreefkerkSluitwerk
Vertaald door Google Eerste service. Origineel Prima service.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Streefkerk sluitwerk.

Lexmond bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwe Rijksweg 66H kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Streefkerk sluitwerk adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Streefkerk sluitwerk. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Streefkerk sluitwerk delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid