facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Strandpaviljoen Zoomers

Strandpaviljoen Zoomers

Info

Strandpaviljoen Zoomers is het strandpaviljoen van Castricum aan zee

Geschiedenis

Stem op ons als duurzaamste strandpaviljoen van Nederland!
https://nl.surveymonkey.com/r/gaia2017-stempaginastrandpaviljoens



"Strandpaviljoen Zoomers is een begrip in Castricum aan Zee. Door zijn unieke ligging, sfeervolle uitstraling en heerlijke eten “de” plek om te bezoeken. Komt u voor een geweldig feest of om lekker te loungen op de banken, wij zijn er voor u!"
Adres: Zeeweg 10, 1901NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0251 65 36 25
un.sremooz@ofni
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg 10
Postcode: 1901NZ



op zoek naar gerelateerd: strandpaviljoen zoomers parkeren, strandpaviljoen deining castricum, zoomers castricum openingstijden, zoomers castricum webcam, strandpaviljoen zeezicht castricum, zoomers castricum high tea, strandpaviljoen castricum, strandpaviljoen club zand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deining Deining 74 meter Ziet er goed uit eten goed bediening ook. Alleen mag er wel eens afgestoft worden
Deining Castricum aan Zee Deining Castricum aan Zee 74 meter Heerlijke plek om van de zon en het strand te genieten. Prima bediening, want ze zijn...
Deining strandpaviljoen Deining strandpaviljoen 82 meter Heerlijke plek om van de zon en het strand te genieten. Prima bediening, want ze zijn...
Strandpaviljoen Zeezicht Strandpaviljoen Zeezicht 119 meter We kijken zo uit naar onze trouwdag, op dit heerlijke paviljoen!
Club zand Club zand 139 meter Lekker gegeten. We hadden zalm besteld en kregen er frietjes en salade bij. We vroege...
Club Zand Club Zand 355 meter Cappuccino andere drankjes bestellen via de app en meteen afrekenen...goed geregeld e...
HOP Door Castricum, Culinair Bierfestival HOP Door Castricum, Culinair Bierfestival 4 km Een culinair bierfestival door Castricum, 6 Bieren & 6 Gerechten. Kaartverkoop: Bij d...
A wildflower A wildflower 4 km Geen goede prijs kwaliteit verhouding
Recensies
Op zich prima plek. Vriendelijk personeel. Niet iedereen spreekt Nederlands. Prijzen zijn echt wat aan de hoge kant. € 5,80 voor een Skuumkoppe vind ik echt niet normaal. Eten ook niet goedkoop. Smaak was goed.
Heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Lekker eten en drinken vooral het Alkmaars blondje is een aanrader als je van een lekker biertje houdt. Bediening is beleeft en werkt hard! Tot de volgende keer!
Leuke strandtent leuk personeel. En heerlijk eten. Je kan er goed zitten kindvriendelijk
Hier de nacho’s besteld. Deze waren erg lekker met veel dipsaus en heerlijke bosuitjes. Alleen waren de nacho’s niet met laagjes kaas. De skuumkoppe is ook erg lekker natuurlijk.
Dat deze tent nog bestaat is een wonder. De bediening had het druk met hun eigen drankjes. Na +- 15 minuten vonden ze tijd om ons drankje op te nemen. Na meerdere pogingen om hun aandacht te krijgen voor het bestellen van een diner, zijn wij na een half uur opgestapt. Vervolgens met stomheid geslagen, niemand had een portemonnee bij zich om te kunnen wisselen. Er waren wel zeker 5 tafels bezet en ze liepen met 5 man in de rondte. Uiteindelijk hebben we ze met "fooi" achter gelaten zodat we wel snel bij de buren geholpen konden worden. Vlak na ons kwamen nog meer mensen bij de buren naar binnen omdat ze hier niet geholpen werden.
Prima strandpaviljoen! Leuke sfeer + mooie inrichting. Toiletten zijn fris en schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam ons hondje kreeg een bakje met water aangeboden. Eten en drinken was meer dan prima. Prijzen zijn redelijk. Van de 4/5 strandpaviljoens die hier staan is deze zeker aan te bevelen.
Prima service. Eten blijft daarin tegen ver achter, een veredelde frietkot. Kinder kibbeling is een lekkerbek. Koud. De kip saté met “huisgemaakte atjar” is niet 1 huisgemaakt en 2 bagger zout. De falafel burger is ok, frituren kunnen ze wel. Dat het allemaal duurder word is tot daar aan toe 21 euro voor een Caesar salade is natuurlijk de nieuwe norm……. Als je met zulke prijzen gooit zorg dan dat het allemaal goed geregeld is.
Erg mooi, gezellig, goed en lekker!
Het wachten tot het eten meer dan anderhalf uur. Kiblling ze gooiden het in machineolie en na een paar minuten haalden ze het eruit. kipsticks zo hard als hout. het vlees was perfect in orde. we raden je niet aan ga daarheen, het is tijdverspilling.
Al meerdere keer mogen genieten van de heerlijke high tea. Gevarieerde hapjes zowel zoet als hartig, ruim voldoende en de mogelijkheid om het mee te nemen. De theepot werd regelmatig gevuld en de smaken waaruit gekozen konden worden zijn heerijk! Gezellige sfeer en een mooie plek aan het strand. Wij komen zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid