facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deining Castricum aan Zee

Adres: Zeeweg 71, 1901 NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0251 674101
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg 71
Postcode: 1901 NZ



op zoek naar gerelateerd: Strandpaviljoen Castricum aan Zee, Deining webcam, Restaurant Castricum aan Zee, Zeezicht Castricum, Strandtent Bakkum, Strand Castricum, Zoomers Castricum menukaart, Club Zand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Deining Deining 0 meter Ziet er goed uit eten goed bediening ook. Alleen mag er wel eens afgestoft worden
Deining strandpaviljoen Deining strandpaviljoen 12 meter Heerlijke plek om van de zon en het strand te genieten. Prima bediening, want ze zijn...
Strandpaviljoen Zoomers Strandpaviljoen Zoomers 74 meter Op zich prima plek. Vriendelijk personeel. Niet iedereen spreekt Nederlands. Prijzen ...
Recensies
Heerlijke plek om van de zon en het strand te genieten. Prima bediening, want ze zijn aardig en snel. Het eten is wat je mag verwachten van een strandtent. Een stuk duurder en niet per se beter dan in een stad. Neem in elk geval geen nacho’s. We kregen geloof ik het laatste restje uit de zak, want er zat geen enkele hele nacho tussen. Wat ik zonde vind is dat je een enorme lading aan nacho’s krijgt met maar een klein handje geraspte kaas en kant en klare dips salsa, guacamole en creme fraiche. Van alle drie de dips was er ook maar weinig te vinden op die grote schaal. Tip: Iets van jalapeño’s, een bosuitje o.i.d. had het geheel ook nog iets smakelijker doen ogen. Oh, en dan nog iets. Neem ook geen pizza van de snackbar. Deze worden veel te lang gebakken, waardoor het deeg droog en veel te crunchy is. Daarbij wordt de kaas dan ook krokant in plaats van gesmolten. Verder is het jammer dat je geen frietje rendang meer kunt krijgen. Dat was echt een top-snack om een dagje strand mee af te sluiten. Wat er wel fantastisch uit ziet is de borrelplank. Ik heb enorm spijt dat ik die niet heb genomen!
Gezellig en sfeervol strandpaviljoen in Castricum aan zee. Prijzen zijn wat aan de hoge kant kwaliteit eten wel goed. Service was wat traag moesten in een vrijwel lege tent half uur wachten voordat we konden bestellen. Verder wel een mooie locatie met een heerlijk terras.
Gezellig en goed personeel. Werken keihard en weten toch tijd te maken voor een praatje. Heerlijk terras maar binnen is het ook lekker knus en gezellig. Leuke nieuwe kaart.
Heerlijke stoelen waar je ontspannen in kan zitten en veel personeel. Maar de bediening is waardeloos. Lang moeten wachten voordat de tafel werd afgeruimd van de vorige gasten, niet bediend worden. Bij het afrekenen de juiste tafel niet gevonden. Prima tent, alleen de bediening nog.
Heerlijk in de voorjaarszon achter het glas. Met vrienden samen een hapje en een drankje doen. Helaas is er geen helicopter platform. Verder TOP.
Heerlijk in het zonnetje gezeten vandaag op 3 april achter het glas en genoten van een lekker glas muntthee. Kom hier zeker terug.
Fijne en zeer kindvriendelijke strandtent met een aparte speelhoek. Gastvrij ontvangst. Eten en drinken qua prijs wat aan de hoge kant tosti kaas bijv 9,-
Ondanks enorme drukte snel geholpen met het eten. Vriendelijk personeel, variërende keuze qua kaart voor ieder wat wils. We komen zeker hier nog eens terug.
Altijd fijn plekje om naar toe te gaan. Vandaag wel een minpuntje dat iemand van de bediening zat te videobellen op de laptop. We konden het hele gesprek volgen ook wat diegene zei aan de andere kant van de computer We wilden eigenlijk langer zitten hier om mijn verjaardag te vieren. Maar we zijn vandaag eerder weg gegaan vanwege dit.
Gisteren met de meiden wilden we wat drinken en een snack bestellen bij de strandbar. Moet via een qr-code te scannen en dan omslachtig zoeken naar drie drankjes en wat frites. Dit maakt het in mijn ogen erg onpersoonlijk en afstandelijk. Het is geen Mc Donalds… even later kregen we frites uit Zuyd en de drankjes. De frites €4,50 was slap en niet krokant. Echt een zware tegenvaller. Dit verwacht je niet van een strandtent met deze allure.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid