facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stopet Installatietechniek

Stopet Installatietechniek

Info

Stopet Installatietechniek is uw cv-installateur in Groningen.

Geschiedenis

Verzekerd zijn van de beste cv-ketel én de allerscherpste prijs? Stopet belooft het!

We weten het allemaal wel. Tijdig je cv-ketel vervangen is essentieel als je geen gedoe wilt hebben met je verwarming. Een koud huis is, zeker in de winter, geen pretje. Bovendien kan een verouderde ketel nog best gevaarlijk zijn ook. Hoe vaak lees je niet er dat koolmonoxide vrijkomt bij een oude ketel? Daar moet je niet aan denken toch? Wil je verzekerd zijn van een TOP cv-installatie zonder dat je meteen een kapitaal kwijt bent, is het slim om direct even met Stopet Installatietechniek in Groningen te bellen. Peter Stokje van Stopet vervangt iedere ketel voor een nieuw exemplaar van elk gewenst merk. En één ding is zeker: bij Stopet ben je áltijd het voordeligst uit.
Peter Stokje van Stopet doet niet aan een duur bedrijfspand en veel personeel. En daarom kan hij veel voordeliger een ketel vervangen dan collega’s die dat wel hebben. Met zijn bus, gereedschap, jarenlange ervaring én dealerschap van alle gerenommeerde merken toert hij langs particulieren en bedrijven om een perfect werkende cv-ketel af te leveren en te monteren. Onlangs is Stokje zelfs officieel uitgeroepen tot ambassadeur van Remeha, het welbekende A-merk in cv-ketelland. En dat word je niet zomaar. Remeha verbindt alleen haar naam aan bedrijven waarvan zij zeker zijn dat ze enkel topkwaliteit leveren. Een ketel afleveren die geïnstalleerd is door een vakkundig installateur met ervaring en kennis van zaken. Peter Stokje dus. Vorig jaar plaatste hij maar liefst 135 Remeha Tzerra ketels. En dan hebben we de afgeleverde exemplaren van Nefit, Vaillant, Intergas en Atag nog niet genoemd.
Het is slim om je cv-ketel om de 15 jaar te vervangen, wil je er zeker van zijn dat hij 100 procent betrouwbaar is, weet Stokje. En dat niet alleen, uit een moderne cv-ketel haal je ook het beste rendement. “Ik stel de ketel direct in op de meest voordelige manier.



"Verzekerd zijn van de beste cv-ketel én de allerscherpste prijs? Stopet belooft het!We weten het allemaal wel. Tijdig je cv-ketel vervangen is essentieel als je geen gedoe wilt hebben met je verwarming. Een koud huis is, zeker in de winter, geen pretje. Bovendien kan een verouderde ketel nog best gevaarlijk zijn ook. Hoe vaak lees je niet er dat koolmonoxide vrijkomt bij een oude ketel? Daar moet je niet aan denken toch? Wil je verzekerd zijn van een TOP cv-installatie zonder dat je meteen een kapitaal kwijt bent, is het slim om direct even met Stopet Installatietechniek in Groningen te bellen. Peter Stokje van Stopet vervangt iedere ketel voor een nieuw exemplaar van elk gewenst merk."
Adres: Johan Dijkstralaan 10, 9744DD Groningen
Telefoonnummer: +31645422837
Stad: Groningen
Route: Johan Dijkstralaan 10
Postcode: 9744DD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Installatiebedrijf Groningen, Installatiebedrijf Groningen 24 uur, Verwarming Groningen, Verwarmingsmonteur Groningen, Feenstra Groningen, Elektrotechnisch installatiebedrijf Groningen, Installatiebedrijf gas, Intergas Xtreme 36 Groningen
Recensies
Vandaag de 23 juni 2022 met een temperatuur van 30 graden heeft Peter een nieuwe Remeha Tzerra geplaatst. Het contact verliep via de website en voelde goed. De prijs was goed evenals de levering; binnen 3 weken geoffreerd en geplaatst. Vanmorgen om kwart over acht begonnen en voor de middag klaar. Met op zijn tijd een bakkie koffie, aantal bekers melk en niet te vergeten suikerbrood met roomboter gaat Peter als een speer. Een fijne man in de omgang. Zeker aanbevolen!!
Peter heeft vandaag bij ons de Remeha Tzerra CW5 geïnstalleerd. Omdat wij met aardbevingsschade zaten, wilden wij de nieuwe HR-ketel gesubsidieerd via SNN laten plaatsen. Peter was uiterst behulpzaam in het traject voor aanvraag van de subsidie. Ook de afspraak toen deze subsidie binnen was, was snel gemaakt. Peter heeft vervolgens uiterst kundig de HR-ketel geplaatst en de volledige werking uitgelegd. Conclusie; bij Peter kan je super goed terecht voor een nieuwe ketel. Communicatie verloopt snel & vriendelijk. Installatie wordt netjes & kundig gedaan. En niet geheel onbelangrijk, Peter weet dit allemaal voor een goede concurrerende prijs te leveren!
Vandaag heeft Peter bij ons de Remeha Tzerra CW4 geplaatst. Na contact met heb opgenomen voor een offerte, nam hij binnen 30 minuten contact op met gelijk een offerte en een zeer goede prijs. Binnen 3 weken geplaatst. Peter is een vrolijke man met zeer veel kennis en heeft zijn werk keurig netjes en schoon afgewerkt. Peter heeft veel kennis en legt alles goed uit. De Remeha werkt als een tierelier. Ook heeft Peter geholpen om de wasmachine en de droger op een goede plaats te zetten nog bedankt daarvoor. Ik raad iedereen aan, die een nieuwe ketel moet hebben om contact met Stopet op te nemen. Het is de moeite waard.
Vorige week is onze ketel kapot gegaan, na contact met Peter een afspraak gemaakt en vanochtend was het zover. Binnen een korte tijd hing de nieuwe Ketel op zijn plek en hadden we weer heerlijk warm water! Peter is een vakman en weet wat hij doet. Peter nogmaals bedankt voor de goede service!
Peter, prima vakman, snelle levering en vakkundige installatie. Na installatie hadden we lekkage nabij de cv ketel. Peter is nadien nog terug geweest om het probleem proberen te verhelpen. Helaas bied peter geen onderhoud aan, dat vind ik jammer want had het liefst dit ook bij hem gedaan, vandaar mijn 4 sterren. Mocht ik ooit weer een nwe ketel nodig zijn, Peter is de eerste die ik bel/appzelfs na 22uur appt hy nog terug.
Peter heeft een nieuwe CV ketel geplaatst in onze studentenwoning in Groningen. Communicatie via e-mail ging heel soepel en vlot. Binnen een paar uur na het eerste contact had ik een offerte en kon ik direct een afspraak plannen voor plaatsing. Prima geregeld; zeer tevreden.
5 Jaar geleden in ons vorige huis heeft Peter een nieuwe ketel geplaatst. We waren daar toen zeer tevreden over. Daarom in onze huidige woning ook een nieuwe ketel laten plaatsen door Stopet. Snel, goed, vriendelijk, betrouwbaar, gezellig en redelijk geprijst. Dat is Stopet.
Prettige kerel, heldere communicatie. Kon relatief snel een plekje vrijmaken toen onze cv het begaf. En scherp geprijsd bijna 1000 euro goedkoper dan de energiewacht voor een betere ketel. Heeft het niet op Google Nest thermostaten maar was toch zo vriendelijk om ons daar ook nog even mee te helpen nadat we die zelf hadden aangeschaft.
Heel tevreden. Peter heeft onze nieuwe ketel een Remeha keurig geïnstalleerd. En de oude ketel meegenomen. Wij vinden hem zeer betrouwbaar en zeker aan te bevelen.
Contact gehad omdat mijn CV-ketel kapot is gegaan. Drie dagen later stond Peter op de stoep met een nieuwe CV-ketel. Super service. Erg bedankt!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stopet Installatietechniek.

Groningen architect

openingstijden, locatie, vervoer. Johan Dijkstralaan 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stopet Installatietechniek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stopet Installatietechniek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stopet Installatietechniek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HJK architecten HJK architecten 2 km HJK architecten Wij zijn een architectenbureau, dat zijn staat van dienst ruim heeft...
Buro vandaan Buro vandaan 3 km U kunt bij ons terecht voor bouwkundig advies, verschillende ontwerpopgaven en tekenw...
Jouweigenvloer Jouweigenvloer 6 km Prachtige houten vloer geleverd en gelegd gekregen in mei/juni 2018.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid