facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HJK architecten

HJK architecten

Info

HJK architecten

Wij zijn een architectenbureau, dat zijn staat van dienst ruim heeft bewezen sinds de oprichting in 1957. Ons werkgebied strekt zich uit van de noordelijke provincies tot in het midden en westen van het land.

Geschiedenis

HJK architecten

Een architectenbureau, gevestigd in Groningen, dat zijn staat van dienst ruim heeft bewezen sinds de oprichting in 1957. Eerst als Haykens & Jansma, later als architectenbureau bna Haykens Jansma Kremer bv.

Een goed georganiseerd team, geleid door Harry Nanninga en Cees Gelens, verleent op professionele en creatieve wijze diensten op het gebied van ontwerpen en realiseren van bouwprojecten zoals (sociale) woningbouwprojecten, woonzorgcomplexen, scholen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsprojecten. Restauratieprojecten maken regelmatig onderdeel uit van het opdrachtenpakket evenals stedenbouwkundige verkenningen. Ons werkgebied strekt zich uit van de noordelijke provincies tot in het midden van het land.

Wij streven naar een goede dienstverlening en naar het leveren van kwaliteit.
Om dit te bereiken beschikken wij over actuele kennis van ontwerpen, bouwtechniek, directievoering, kostendeskundigheid, bouwmanagement en uitvoering. Berekeningen ten behoeve van energieprestatie, daglichttoetreding en ventilatie worden in bijna alle gevallen door ons gemaakt. Een meerjarenonderhoudsplanning en de daaraan gekoppelde begroting kan door deskundige medewerkers worden opgesteld.

HJK is een organisatie waarbinnen als team wordt gewerkt, maar waar ieder zijn eigen expertise heeft. Het bureau kan daardoor een gedifferentieerd architectuurbeeld presenteren. De opdrachtgever en de gebruiker nemen een centrale rol in binnen deze werkwijze.

Door rekening te houden met sociale, culturele, technische, duurzame en economische aspecten leveren wij een belangrijke bijdrage aan de samenleving.

Adres: Laan Corpus den Hoorn 100, 9728 JR Groningen
Telefoonnummer: +31 (0)50 3183444
Stad: Groningen
Route: Laan Corpus den Hoorn 100
Postcode: 9728 JR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Architect Groningen, Architectenbureau, Architect Gasselte, Architectenbureau Drenthe, DAAD Architecten, Architect gezocht, Stage architectenbureau, DAAD Architecten vacature
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor HJK architecten.

Groningen architect

openingstijden, locatie, vervoer. Laan Corpus den Hoorn 100 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. HJK architecten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met HJK architecten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over HJK architecten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stopet Installatietechniek Stopet Installatietechniek 2 km Vandaag de 23 juni 2022 met een temperatuur van 30 graden heeft Peter een nieuwe Reme...
Buro vandaan Buro vandaan 3 km U kunt bij ons terecht voor bouwkundig advies, verschillende ontwerpopgaven en tekenw...
Jouweigenvloer Jouweigenvloer 4 km Prachtige houten vloer geleverd en gelegd gekregen in mei/juni 2018.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid