facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Museumbunker Texla

Stichting Museumbunker Texla
Adres: Kogerweg 132A, 1791 MK Den Burg, Nederland
Staat: Noord-Holland
District: Texel
Stad: Den Burg
Route: Kogerweg
Huisnummer: 132A
Postcode: 1791 MK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum Galerie RAT Museum Galerie RAT 1 km Geeft een prachtig beeld van anders soortige kunst, door het gebruik van materialen g...
Recensies
Tijdens Open Monumentendag eindelijk de gelegenheid om de bunker te bezoeken. Klein, maar goed opgezette tentoonstelling. De vrijwilligers vertellen met veel plezier over de restauratie.
Bezocht op de open monumenten dag in 2023. Vaak langskomen en afgevraagd hoe het er van binnen uit zal zien.nKlein maar zeker erg leuk om te bekijken en je een indruk te geven van toen, vragen worden goed en duidelijk beantwoord door de vrijwilligers .nAls je de kans krijgt ga er dan zeker een kijkje nemen.
Erg leuk om een keer te zien. Meest intacte bunker die ik heb gezien. Wel langer wachten maar dan kun je binnen ook fijn en rustig rondlopen en kijken.
Gerund door enthousiaste vrijwilligers met mooie verhalen.
Als je de kans hebt om de bunker te bezoeken: doen! Erg de moeite waard, ook door de aardige vrijwilligers die leuk en interessant kunnen vertellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid