facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Moz Kids

Stichting Moz Kids

Info

Moz Kids is een christelijke non-profit organisatie die tot doel heeft om weeshuizen in Mozambique financieel te ondersteunen.



"Stichting Moz Kids is een Christelijke non-profit organisatie. We hebben het doel de kinderen in Mozambique te ondersteunen in hun dagelijkste behoefte."
Adres: Zevenhovenstraat 2, Bleskensgraaf
Telefoonnummer: 0031641835608
Stad: Bleskensgraaf
Route: Zevenhovenstraat 2


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alpha Alblasserwaard Alpha Alblasserwaard 372 meter Alpha Alblasserwaard start op 20 September 2018. Introductie cursus op het christeli...
Recensies
Persoonlijk, met hart en ziel, kleinschalig en betrouwbaar. Mozkids werkt vanuit connectie met de huizen en de kinderen. Doordat de oprichters er gewoond hebben, weten ze precies hoe het allemaal in zijn werk gaat en merk je aan alles dat er hart is voor deze kinderen om ze echt het best mogelijke te geven. Elke cent komt ten goede aan de huizen en kinderen. Ik vind de mogelijkheid tot persoonlijk contact via brieven en foto's ook erg leuk, en we worden op de hoogte gehouden via nieuwsbrieven. Wij sponsoren al jaren twee kinderen. Geen gedoe met ineens een wissel of compleet ander kind op de foto zoals ik eerder bij een andere organisatie gemerkt heb, maar echt een vaste connectie. Als je een kind wilt sponsoren zou ik MozKids zeker aanraden!!
Al meer dan 10 jaar mag ik in het bestuur mee draaien,lief en leed gedeeld met elkaar,maar ook met de kinderen in Mozambique en hun verzorgers. De grootste kracht van Moz kids is dat de lijntjes erg kort zijn. Veel contact met de weeshuizen ter plaatse! Hopen er snel weer heen te kunnen ivm opening nieuw baby huis!
Proberen al maanden lang te incasseren voor een meisje dat we ooit sponsorden maar zij is bij haar tante gaan wonen waardoor dit sponsorschap kwam te vervallen. Tot dan waren wij heel tevreden en we werden netje op de hoogte gehouden via de mail. Maar die hernieuwde en hardnekkige pogingen om te incasseren verspilt alle goodwill. En ergert ons dus al maanden. We hebben ze op de blokkadelijst gezet en niemand van de organisatie die contact opneemt - zeer opmerkelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid