facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha Alblasserwaard

Alpha Alblasserwaard

Info

Alpha Alblasserwaard start op 20 September 2018.
Introductie cursus op het christelijk geloof.
Voor mensen tussen de 14 & 30 jaar.
9 avonden & 1 weekend.

Geschiedenis

Deze Alpha is voor mensen van 14 - 30 jaar. De groepen worden op de avond ingedeeld in verschillende leeftijds catogorieen. In tien weken tijd (+weekend) gaan we op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof.

Vragen:
Hoe zien de avonden eruit?
Vanaf 14 september 2017 komen we tien weken achter elkaar op donderdagavond bij elkaar. We beginnen de avond met een maaltijd. Na deze maaltijd zal er gevarieerd worden met fun en daarnaast hebben we studie en gesprek: In je groep kijk je per week naar een ander onderwerp. Voorbeeld thema's zijn: 'Is er meer?', 'Wie is Jezus?', 'Geneest God ook nu nog?', etc. etc.

Moet ik gaan geloven in God?
Nee, Alpha Youth is een basiscursus over het christelijk geloof. De inhoud van het curus materiaal is wat de meeste christenen geloven. Wat je wel of niet gelooft na de curus is helemaal voor jou.

Wat kost een avond?
De Alpha Youth cursus is gratis. Voor het weekendje weg zal wel een eigen bijdrage gevraagd worden. Maar als je echt geen geld hebt, valt er wel wat te regelen. Op de avonden zelf is een collectepot aanwezig voor een vrijwillige bijdragen voor de onkosten.

Waar is de Alpha Youth ?
De Alpha Youth vind plaats in Bleskensgraaf. De avonden beginnen om 18:30 en zullen rond 21:00 afgelopen zijn.

Adres: Melkweg 16c, Bleskensgraaf
Telefoonnummer: 0184633773
Stad: Bleskensgraaf
Route: Melkweg 16c


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids 372 meter Persoonlijk, met hart en ziel, kleinschalig en betrouwbaar. Mozkids werkt vanuit conn...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid