facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Le Woef

Stichting Le Woef

Info

Stichting Le Woef zet zich in voor kansarme honden in binnen - en buitenland, met als doel om iedere viervoeter een welverdiend hondenleven te geven!

Adres: Oud eemnesserweg 9, 3755MR Eemnes
Telefoonnummer: 0611464481
ln.feowel@ofni
Stad: Eemnes
Route: Oud eemnesserweg 9
Postcode: 3755MR



op zoek naar gerelateerd: le woef adoptie, grommen om le woef, le woef roermond, dagopvang hond hilversum, le woef prijzen, hondenopvang baarn, tarieven le woef, chien de la rue
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SVNC SVNC 219 meter
Bart de Graaff Foundation Bart de Graaff Foundation 2 km De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lich...
Het Spookbos Het Spookbos 3 km Echt een familie kinderboerderij sfeer. Rustige dieren, die beslist de ruimte hebben....
Recensies
Fijne stichting! Zorgt goed voor de hondjes. En goed in het contact voor en na adoptie.
Niet makkelijk om het werk te doen dat deze mensen doen maar heel dankbaar voor alle geredde honden. Onze Noor is na 4 jaar hier echt helemaal thuis en echt het zonnetje in huis.
egeleiding is super. Na kennismaken en tekenen overeenkomst ontvingen we een met met algemene informatie voor de voorbereiding. Bij ophalen kregen we een map met foto's van onze Lupi, het verhaal van zijn geschiedenis en wat voor hondje het is en wat zijn aandachtspunten zijn. Daarnaast nog meer informatie en tips voor de eerste dagen/weken. Ook is het verplicht om 2 dagen puppycursus af te nemen voor de beste start. Bij vertrek kregen we een tasje met speeltjes en snacks mee. wij zijn super tevreden!
Er wordt een duur abonnement aangesmeerd waar je moeilijk vanaf komt. Geen mailadres of telefoon nummer dus niet te bereiken. Contactformulier komt geen respons op!
Stichting met een nobel streven. Het adopteren van onze hondjes verliep heel soepel en je krijgt er ook erg goede begeleiding na het adopteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid