facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Spookbos

Het Spookbos

Info

Stichting Het Spookbos heeft een kinderboerderij, natuur & milieu centrum en biedt begeleidingen voor kinderen met ontwikkelingsproblematiek.

Adres: Goyergracht-zuid 3a, 3755 mx Eemnes
Telefoonnummer: 035-5380061
Stad: Eemnes
Route: Goyergracht-zuid 3a
Postcode: 3755 mx



op zoek naar gerelateerd: Halloween Eemnes 2022, De Strubbert kinderboerderij, Kinderboerderij Hilversum, Grote kinderboerderij met speeltuin, Binnen kinderboerderij, Paardrijden Eemnes, Boerderij Hilversum, De Brink Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart de Graaff Foundation Bart de Graaff Foundation 610 meter De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lich...
SVNC SVNC 2 km
Stichting Le Woef Stichting Le Woef 3 km Fijne stichting! Zorgt goed voor de hondjes. En goed in het contact voor en na adopti...
Recensies
Echt een familie kinderboerderij sfeer. Rustige dieren, die beslist de ruimte hebben. Je wordt niet door ze overlopen. Een gezellige tuinzit, met de mogelijkheid voor koffie en thee. Achter de beestenboel een spook of sprookjes? bos. Gevuld met wat speel-toestellen. Leuk en simpel voor de kleintjes, om er uit te zijn.
We zijn hier geweest in Januari op een super regenachtige dag. Geen wonder dat er verder niemand was, de hele boerderij voor ons zelf. Wat een leuke boerderij! Ook het bos achter de boerderij moet je zeker niet vergeten. De kinderen waren helemaal enthousiast. Vanaf Amersfoort rijdt je vanaf de snelweg hier zo naar toe.
Leuke , non profit, mini boerderij. Je kan daar op een leuke manier leren om met dieren om te gaan. Leuk speelbos er achter. Entree is ook gratis...als je het leuk vind laat je een vrijwillige donatie achter. Je kan er een ijsje/verfrissing kopen
Leuk om het rondje te doen door het bos maar de kinderboerderij zelf was niet heel bijzonder. Je kon niet heel dichtbij de dieren komen en we hadden er ook niet veel gezien helaas.
Vriendelijke mensen, echt leuk om is een keer heen te gaan met de kids!
Het is een plaats waar onze kleinkinderen erg graag zijn. Het bos is spannend voor ze, de dieren zijn interessant en de stepjes en karretjes leuk. Vooral het visspel is favoriet.
Heerlijke plek voor kids om te spelen. Lammetjes, een bijenvolk, paarden, poezen, kippen, een memory tafel, spelen in het bos en net een nieuwe boomhut.
Leuke plek. Het zwijn heeft inmiddels meer leefruimte alle dieren verdienen toch een beetje loop en leefruimte de mensen zijn aardig.
Hele euke kinderboerderij met daarachter een spannend stuk bos met van alles om de kids te vermaken, op een eenvoudige, natuurlijke manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid