facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Koogerpark

Stichting Koogerpark

Info

Stichting Koogerpark

Geschiedenis

De stichting organiseert jaarlijks zo'n tien tot twaalf evenementen in het park, varierend van een boekenmarkt tot een groots festijn als het Koogerpretpark, waar iedere keer opnieuw zo'n 1500 tot 2000 bezoekers in alle leeftijdscategorieen genieten van een dag die spel, ontspanning en heel veel livemuziek biedt. Daarnaast worden er zo'n tien woensdagmiddagen gevuld speciaal voor de kinderen onder de noemer Axipark en laten we ook de Huttenbouw niet vergeten; iedere jaar is het park de laatste week van de zomervakantie het domein van zo'n tachtig enthousiaste bouwers. Naast de evenementen is de stichting actief betrokken bij de inrichting en het onderhoud van het park.

Al deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door diverse fondsen, de gemeente zaanstad, het wijkoverleg en een grote groep donateurs. Mocht ook u als particulier een bescheiden financieele bijdrage willen leveren aan het werk van de Stichting en daarmee aan het vergroten van de leefbaarheid van de wijk in het algemeen en het park in het bijzonder, dan kunt u voor een klein bedrag donateur van de stichting worden. Ook bedrijven nodigen we van harte uit om hun naam te verbinden aan (één van de ) activiteiten van de stichting, een manier om uw naamsbekendheid op een verantwoorde en zinvolle wijze te vergroten. Wilt u meer weten over het donateurschap of sponsoring kijk dan even hier. Mede door de steun van de vele donateurs en sponsors kunnen we de evenementen gratis aan blijven bieden.

En mocht u bij het zien van al die evenementen zin krijgen om fysiek een bijdrage te leveren; vrijwilligers zijn van altijd van harte welkom, u bepaalt zelf hoeveel tijd en op welke momenten u uw bijdrage wil leveren en op welke manier. meer informatie over het vrijwilligerswerk bij de stichting vind u op de website van het park: www.koogerpark.nl

Adres: Koogersluisstraat, Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 06 11335850
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Koogersluisstraat


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koogerpark Koogerpark 246 meter
Dtevents Dtevents 268 meter “DT events heeft voor onze afdeling een geslaagde middag georganiseerd. Denkwerk en s...
De Lindenboom De Lindenboom 372 meter Heel erg mooie locatie om je feest te vieren, heerlijke dansavond gehad.
Recensies
Heerlijk park voor een klein rondje of wat langer voor een picknick of met de hond!
Klein maar fijn.
Leuk park om er lekker te wandelen
Prachtig park. Gezellige sfeer
Vertaald door Google Ik bezoek dit park heel vaak met de kinderen. De kinderen vermaken zich altijd in de speeltuin. Het enige nadeel is dat als je er in de avonduren naartoe gaat, er altijd een groep jongens rondhangt in de buurt van de speeltuin. Ze zijn erg luidruchtig en roken de hele tijd daar op het platform. Dat voelt niet veilig voor de kinderen. Daar zou wat aan gedaan moeten worden. Origineel I visit this park very often with the kids. The kids have always fun at the play area. The only downpoint is, when you go there in the evening hours there is always a group of guys hanging around near by the play area. They are very loud and smoking all the time there on the platform. That does not feel safe for the kids. There should be done something about it.
Vertaald door Google Een rustige hoek in de natuur. Een prachtige plek vol water, bomen en gras. Aanbevolen voor liefhebbers van rust. Origineel פינה שקטה בטבע. מקום יפהפה מלא במים, עצים, ודשא. מומלץ לחובבי רוגע.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid