facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dtevents

Dtevents

Info

Wij organiseren uw vergaderingen, bedrijfsuitjes, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde corporate bijeenkomsten voor de MICE markt.



"dtevents, het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland. Wij helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest van A tot Z. De creatie en organisatie doen wij geheel kosteloos.Samen gaan wij op zoek naar het perfecte teamuitje. Creativiteit en inspiratie zijn hierbij onmisbaar. Team dtevents bestaat uit professionals vol energie en enthousiasme, met een passie voor evenementen. Jarenlange ervaring in de regio Noord-Holland zorgen niet alleen voor beleving, maar ook voor de onontdekte pareltjes in onder andere Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, IJmond en de Zaanstreek.Bij ons staan gemak, gastvrijheid, Noord-Holland, plezier en authenticiteit centraal."
Adres: Lagendijk 3, 1541 KA Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: +31857470476
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Lagendijk 3
Postcode: 1541 KA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kerstmarkten Zaanstad, De Rijp evenementen, Teamuitje Zaanstad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Koogerpark Stichting Koogerpark 268 meter Heerlijk park voor een klein rondje of wat langer voor een picknick of met de hond!
Recensies
“DT events heeft voor onze afdeling een geslaagde middag georganiseerd. Denkwerk en sportieve elementen kwamen erin voor. Na afloop heerlijk gegeten met zijn allen. DT events heeft alles uit handen genomen. Super organisatie en begeleiding voor een geslaagde middag.”
Zeer enthousiast team, duidelijke en snelle communicatie. dtevents heeft voor ons een top teamuitje geregeld! Echt een aanrader! Wie weet tot snel :
Echt een fantastisch bedrijf!! Ivm met het slechte weer is de met dtevents geplande buitenactiviteit voor ons 30-jarig bestaan van ons bedrijf op het laats nog omgezet naar een alternatief binnen. Hierbij heeft het team van dtevents koste nog moeite bespaard om dit voor elkaar te krijgen. Het resultaat was ook dat alle 42 van onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben op gedaan. Nogmaals dank aan het team van dtevents.
Het dagje Forteiland met leden van onze Personeelsvereniging was helemaal top geregeld. Leuke, interessante en spannende activiteiten en geweldig lekker eten. Echt een aanrader!
Onwijs gave Expeditie Robinson middag gehad in Wijk aan Zee. Allerlei uitdagingen die we in teamverband moesten doorstaan of oplossen. Erg goed voor de teambuilding. De instructeurs waren super enthousiast en lagen de opdrachten duidelijk uit. Het competitie gehalte was ook zeker aanwezig tussen onze twee teams, dat maakt het extra leuk. Ik zou DTevents zeker aanraden als je op zoek bent naar een origineel uitje/personeelsdag o.i.d.!
Remon en z'n team heeft voor ons 60 jarig jubileum een geweldig weekend georganiseerd. Van te voren was het gemakkelijk en duidelijk schakelen, in no time hadden we een leuk, sportief en sociaal programma voor zowel buiten als binnen uitgewerkt. Onze collega's reageerde onwijs positief op de activiteiten, Remon van DT Events was een ware gastheer plus showmaster en kreeg hij het voor elkaar om de collega's gedurende de gehele dag enthousiast te houden. Voor de leukste activiteiten, fijne ondersteuning en juiste nazorg ben je bij DT Events aan het juiste adres. Namens Veldboer Eenhoorn bedankt en zeker tot een volgende keer.
Snelle, en duidelijke communicatie met dtevents voor organiseren van een Haka workshop bij ons op kantoor. Aanrader!
Wat een leuk event bureau is DTevents, dit jaar weer met heel veel plezier met Remon en zijn geweldige team mogen samen werken. We kijken uit naar weer een jaar met geweldige events. Ga zo door!!
dtevents heeft de gehele organisatie van ons bedrijfsuitje in 2017 op zich genomen. Vanuit Koflexwerk Zaandam hadden wij de organisatie uitbesteed om onze collegae uit de andere streken bekent te maken met Zaandam en Amsterdam. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd en uiteraard was er ook aan de interne mens gedacht en was er een prima slaaplocatie georganiseerd. Staat u op de drempel om een bedrijfsuitje te organiseren, dan raad ik u aan om dtevents te contacten. Gezien de positieve ervaringen hebben wij dtevents de organisatie van Sail 2020 ook aan hen uitbesteed.
dtevents heeft voor ons een in 2018 een internationaal congres georganiseerd in de Zaanstreek. 2200 bezoekers in 2 dagen tijd met overnachting en transfer vanuit meer dan 40 landen. Van begin tot eind was de communicatie, de professionaliteit, het oplossend vermogen en de creativiteit in hoge mate aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid