facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting Contacthond

Stichting Contacthond

Info

Stichting Contacthond zet zich in voor dierondersteunde therapie waarbij de interactie tussen cliënten en speciaal door ons opgeleide honden centraal staat

Geschiedenis

Stichting Contacthond zet therapiehonden in als hulpmiddel bij reguliere therapiesessies om mensen, jong en oud, met een hulpvraag verder te helpen. Contacthond werkt op locatie met diverse zorginstellingen en scholen voor bijzonder onderwijs alsook vanuit haar eigen therapiecentrum voor kinderen in Vijfhuizen.

Adres: Spieringweg 583 A, 2141 EA Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Stad: Vijfhuizen
Route: Spieringweg 583 A
Postcode: 2141 EA



op zoek naar gerelateerd: vacature stichting contacthond, hulphond, vacatures stichting contacthond, eigen hond opleiden tot therapiehond, opleiding contacthond, therapie hond opleiding, hond als therapie, pets4care
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koningsdag Vijfhuizen Koningsdag Vijfhuizen 475 meter De Koningsdag Vijfhuizen website - http://www.koningsdag5huizen.nl !
Nationaal Monument MH17 Nationaal Monument MH17 801 meter Zeer bijzondere plek. Er hangt een serene rust. Dat niemand vergeten mag worden!
Recensies
Wat ben ik enorm blij dat deze stichting bestaat. Ongeveer een jaar geleden ben ik gebeten door een hond. Hiervoor had ik nooit last van dergelijke angsten, tot na het incident. Helaas heeft deze gebeurtenis ervoor gezorgd dat ik niet meer een wandeling op straat durfde te maken. Stichting contacthond is een veilige plek, waar je aan de slag kunt gaan met jouw angst voor honden. De mensen bij Stichting contacthond zijn vakkundig, inlevend en bespreken altijd van te voren wat er tijdens een les gaat gebeuren. Je zult nooit onverwachts verrast worden. Ik kan nu met trots zeggen dat ik weer een wandeling buiten kan maken zonder enige angstgevoelens. Daar zal ik Nikki en de therapiehondenIndy, Tess en Maddox altijd dankbaar voor zijn!
Heel blij met de hulp van deze mooie stichting. Onze dochter had extreme hondenangst die haar in haar vrijheid beperkte. Door de intensieve, lieve en professionele begleiding van Esther is ze daar nu vanaf. Ze kan er nu mee omgaan. Zelfvertrouwen en vrijheid terug! Het is bijna onwerkelijk wat het verschil is tussen voor en na. Grote aanbeveling aan iedereen die kynofobie heeft!
Stichting Contacthond heeft onze dochter op een rustige, fijne en gecontroleerde manier begeleid zodat haar hondenangst nu is verdwenen. Heerlijk voor haar dat we nu zonder angsten de deur uit kunnen. We raden deze professionele organisatie en de goede, lieve begeleiders zeker aan.
Dankzij Tomi en de lieve honden bij Stichting Contacthond ben ik nog niet helemaal van mijn hondenangst af, maar weet ik er op een goede manier mee om te gaan! Zolang ik me kan herinneren ben ik bang voor honden, maar ik merkte de laatste jaren dat ik plaatsen met honden bewust ging vermijden. Dat beperkte mij in mijn dagelijks leven. Dankzij een vriendin kwam ik op het idee om therapie te gaan volgen, waarbij ik graag wilde dat dit exposuretherapie zou zijn. Vanaf het eerste moment werd er goed naar mij geluisterd, wat mijn wensen en behoeftes waren, waar ik naartoe wilde werken. Geen volgende stap werd gezet zonder dat ik daar toestemming voor had gegeven en alles werd rustig opgebouwd. Aan het begin van het traject wilde ik niet in dezelfde ruimte zijn als een therapiehond, nu loop ik gerust in een bos met 20 onbekende honden. Heel erg bedankt voor het fijne traject!
Sinds mijn jeugd ben ik angstig voor honden. De laatste jaren ging het steeds meer mijn leven beheersen. Het vermijden van honden tijdens het wandelen en buiten sporten, niet meer over routes in het bos en op het strand waar honden komen. Nikki werkt samen met haar Contacthonden, stap voor stap aan het aanleren van feitelijke normale gedachtes over honden tijdens wekelijkse sessies. Wat ben ik blij dat ik gewoon zonder angst naar buiten ga, vertrouwen heb en het gevoel heb dat ik de 'honden-situaties' aankan.
Stichting Contacthond is een fantastische veilige en liefdevolle plek om van je angst voor honden af te komen. Wat een ervaren prachtmensen werken hier!
Het is de dag bestedings locatie waar s'morgens , Wandelt met speciaal ge- selecteerde honden en s'midags knutselen,dat kan knopen van hondenriemen of ferven.
Mooie organisatie, erg onder de indruk
Heel gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid