facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stichting 2FIT4

Stichting 2FIT4

Info

Bij 2FIT4 begeleiden we allerlei personen (particulieren, werknemers en ondernemers) die worstelen met stressgerelateerde klachten.

Geschiedenis

Dankzij inspannende ontspanning vergroten wij je fysieke, mentale en emotionele belastbaarheid. Zet jezelf weer in je kracht.
Of je nu langdurig arbeidsongeschikt bent door een psychische aandoening of een lichamelijke klacht of gewoon graag preventief in actie komt.
Wij bieden je een vertrouwde, creatieve, groene betekenisvolle omgeving. Een tussenstation, een trainingsveld waar jij uit je hoofd gaat en weer in goede doen komt.

Bij 2FIT4 geven wij iedereen de ruimte om vertrouwen op te bouwen.
Van klacht naar kracht.

Nagenoeg iedereen wil heel graag aan het werk blijven of zo snel mogelijk terugkeren naar de eigen werkvloer. Maar veelal hebben we (nog) niet genoeg vertrouwen. Wij helpen je vooruit.

In onze veilige omgeving timmeren wij "samen" aan de weg. Samen met lotgenoten werken wij aan die laatste stappen naar volledig herstel. Of begeleiden we personen preventief om langdurige uitval te voorkomen. Stress en verkeerde prikkels proberen wij zoveel mogelijk te vermijden.

Samen werken aan werkritme en volledig herstel. Een positieve impuls, een steun in de rug.

Adres: Broekstraat 43, 5731 RA Mierlo
Telefoonnummer: 0610705577
Stad: Mierlo
Route: Broekstraat 43
Postcode: 5731 RA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kom in je levenskracht: praktijk voor Familieopstellingen, Wim Hof Methode Kom in je levenskracht: praktijk voor Famili... 2 km Bij Bas heb ik deelgenomen aan de workshop Wim Hof Methode. Dit was een prachtige erv...
Recensies
Super dagbesteding met hele fijne medewerkers, voelt vertrouwd en ben blij dat ik hier ben gekomen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid