facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kom in je levenskracht: praktijk voor Familieopstellingen, Wim Hof Methode

Kom in je levenskracht: praktijk voor Familieopstellingen, Wim Hof Methode

Info

Alles om meer in je Levenskracht te komen /
Everything to get more vitality into your life:
- Wim Hof Methode / Wim Hof Method
- Familieopstellingen / Family Constellations
- Workshops, reizen / Workshops, travel weeks/ trips

Geschiedenis


Wim Hof Methode
Wil jij kennis maken met de baanbrekende Wim Hof Methode die de medische wereld op haar grondvesten deed schudden. Wil jij leren hoe je meer controle kunt krijgen over je eigen, geluk, kracht én gezondheid? Zonder iets te hoeven nemen, maar gewoon door te doen, te ervaren en door barrières heen te gaan, dan is dit iets voor jou.
Je kunt je opgeven voor de workshop en in de toekomst voor reizen naar het buitenland. Volg mijn pagina via LIKE of stuur een bericht aan [email protected], dan hoef je niets te missen doordat ik je tijdig informeer.


Familieopstellingen:
“Heb jij last van terugkerende patronen en wil je die doorbreken? Herhalen zich steeds dezelfde situaties en snap je niet hoe dit komt? Blijven je gezondheidsklachten en lossen ze niet op? Of heb je last van onzekerheden of angsten en wil je hier iets aan doen? Wil je zelf-onderzoek doen én persoonlijk groeien in bewustzijn, maar weet je niet hoe?”

Dán kan een systemische opstelling jou misschien helpen. Dit zijn doe-sessies en geen praat-sessies, waarbij jouw patroon, klacht of ziekte wordt opgesteld en aangekeken. Door de inzichten en het direct voelen én ervaren wat je blokkeert, kun jij een andere keuze maken en je patroon doorbreken, waarna je vrijer, krachtiger en gelukkiger in je leven komt te staan.

Als deze direct aanpak je aanspreekt kun je een vrijblijvende afspraak met me inplannen via [email protected] of via 06-16033138



"Wij organiseren reizen in binnen- en buitenland, dag- en weekendworkshops gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Middels de Wim Hof Methode WHM opstellingenwerk, ademtherapie, focustraining en lichaamsgericht werk, kom jij een stap verder.Onze speciliteit zijn Teambuilidingreizen, WHM week- en weekenden waarin je uitgedaagd wordt om je open te stellen voor het onbekende, andere verhalen en je grenzen te verleggen.Expert op het gebied van omgaan met angsten en stress."
Adres: 5731 GP, 5731 GP Mierlo
Telefoonnummer: +31616033138
Stad: Mierlo
Route: 5731 GP
Postcode: 5731 GP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting 2FIT4 Stichting 2FIT4 2 km Super dagbesteding met hele fijne medewerkers, voelt vertrouwd en ben blij dat ik hie...
Recensies
Bij Bas heb ik deelgenomen aan de workshop Wim Hof Methode. Dit was een prachtige ervaring met het ijsbad als hoogtepunt. Voor de workshop had ik in theorie al de nodige ervaring opgedaan. Het was prettig dit hier eens in de praktijk te brengen. Bas is een instructeur met kennis van zaken. Hij liet iedereen in de groep zich op zijn of haar gemak voelen. De Wim Hof Methode is sindsdien een vast onderdeel van mijn levensstijl. Ik kan zijn bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Een fantastische instructeur van de Wim Hof methode en een meer dan geweldige opsteller. Dankjewel Bas. Ik ga je zeker meer zien, hoop ik!
Heb een dagje gerepresenteerd in een 4-tal opstellingen. Was een super mooie ervaring. Bas gaat ALL-IN!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid