facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stelleverhuur Luxe CHALETS

"Op Vakantiepark Stelleplas kunt u het gehele jaar door een chalet huren.Het vakantiepark maakt deel uit van recreatiegebied Stelleplas. Het recreatiegebied omvat verder een gemeentelijk verwarmd openluchtzwembad entree verschuldigd, het viswater Stelleplas, een restaurant, een bungalowpark en diverse speeltuinen.Ook is er in de vakantieweken een animatieteam aanwezig.Vakantiepark Stelleplas: een prima startpunt voor uw kort of langer verblijf in Zeeland!"
Adres: Stelleplas 98, 4451RN Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 117 712101
Stad: Heinkensand
Route: Stelleplas 98
Postcode: 4451RN



op zoek naar gerelateerd: Te koop chalet in Heinkenszand, Stelleplas adres, Parkkosten Stelleplas, Stelleplas 70, Vakantiehuis Heinkenszand, Stelleplas 153, V.V.E. Stelleplas, Recreatiewoning stelleplas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenpension Goblin Farm Dierenpension Goblin Farm 772 meter Wij willen jullie oprecht bedanken voor alle goede zorgen voor onze poes Inci. De moe...
Stal Goodwill Stal Goodwill 1 km Toplocatie voor de jonge paarden nog wat de nodige vrijheid te geven ,bij mensen met...
Wolter & Dros, vestiging Goes Wolter & Dros, vestiging Goes 1 km slecht bereikbaar, dan telefonisch van kastje naar muur gestuurd en op laatst advies ...
Binnenuit Binnenuit 1 km Mooie spullen hoor
Op de bok Op de bok 1 km Leuke mensen, was de eerste keer. Erg druk boven met de 1 euro verkoop, dat had wat b...
't Kunstuus 't Kunstuus 1 km Heel leuke kunst galerie met een zeer wisselend aanbod. Regelmatige nieuwe exposities...
Slijterij Bie de Bolle Slijterij Bie de Bolle 2 km Wat een feest is het om hier te zijn.
Into repair Into repair 2 km Informatie gevraagd voor vervanging van de lightning aansluiting op mijn iPad Air2. I...
Recensies
Leuk kleinschalig park waar nieuwe woningen op geplaatst worden. In de omgeving is veel te ontdekken. Echte aanrader om te boeken voor vakantie.
Prima vakantiepark. Rustig, kindvriendelijk, schoon. Bestaat voornamelijk uit stacaravans van vaste huurders. Er is een zwembad waar je tegen betaling gebruik van kan maken en een goed restaurant.
Camping is opzich prima. speeltuin en dicht bij het zwembad. Sanitair gebouw is erg gedateerd geen zeep en geen toiletpapier dat is niet meer van deze tijd. Helaas kun je de douches ook niet warmer of kouder zetten. Omgeving is erg leuk en genoeg te doen. Camping is zeker de moeite waard voor een paar nachten. Maar met een paar kleine aanpassingen kunnen ze het zeker aantrekkelijker maken..
Groot vakantiepark, veel vaste staanplaatsen en toen wij er waren er jammer genoeg zeer weinig mensen aanwezig. We kregen een hele grote plaats aangewezen met lekker veel schaduw, sanitair was super en met eigen sleutel te openen.
Over de camping kan ik niet veel zeggen, maar het zwembad daarin tegen is een absolute aanrader. Niet duur en heerlijk grote grasheide erbij, plus 3 zwembaden met voor ieders wil iets te kiezen.
Veel particulieren huisjes waardoor niet alles in hele goede staat eruit ziet. Er liepen ook ratten! Maar goed dat kan ook komen door de landelijke omgeving? Speeltuintje is wel echt leuk voor kleine kinderen, jammer echter dat er honden worden uitgelaten!
Heerlijke herfstvakantie gehad in dit mooie ruime, fris en schone chalet Grosso 2, huisje nr 11. Alles aanwezig qua toebehoren en brandschoon. Ook kitranden allemaal schoon en netjes. Echt superfijn hoe netjes en schoon het er was! De twee persoons bedden hebben eenpersoons dekbedden maar betreft wel een tweepersoons mattras. Dus voor wie beddengoed meeneemt: neem dus een 2pers onderlaken mee. Verder was de tv ook heel fijn: goede kwaliteit en alle zenders die we thuis ook hebben. Enige wat we mistten waar veelal vakantiewoningen niet in voorzienis een hor voor de ramen. De ramen konden niet op een cm stand en om in de nacht je raam op 10 cm open te zetten met wind en ongedierte vinden we niet fijn. Het naastgelegen park biedt een aantal faciliteiten zoals restaurant, receptie en speeltuin mét trampoline. In de zomer is ook het buitenzwembad open. Wij persoonkijk zouden hier alleen niet in de zomer terugkomen omdat je continu het geluid van het verkeer op de dichtbij gelegen snelweg hoort. Maar binnen heb je er geen last van. Voor de rest is qua uitstapjes alles wel dichtbij. Strand Baarland met strandpaviljoen De Landing is een aanrader. Ook met de hond heerlijk strand.
Staan veel nieuwe chalets
Als bezoeker Stelleplas bezocht. Ruime gelegenheid om de auto te parkeren. Mooi park maar ook met wel wat oudere plekken. Restaurant is prima en we hebben er heerlijk gegeten. Beweg wijzering er naar toe, was ook oké en gemakkelijk te vinden.
Voor de kinderen zat te doen camping Dat zijn mooie speeltuin en de douches zijn goed schoon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid