facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension Goblin Farm

Dierenpension Goblin Farm

Info

Het vakantie én tijdelijke opvangadres voor uw hond en/of kat.

Op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 8:00-18:00 uur.

Geschiedenis

365 dagen per jaar staan wij klaar om uw geliefde huisdier te verzorgen tijdens uw vakantie of dagje weg.



"Uw geliefde huisdier is bij mij meer dan welkom.Per februari 2022 ben ik, Annabel, gestopt met mijn dierenpension en verder gegaan als kleinschalig dierverzorgingsbedrijf.Hierin bied ik zowel services voor honden als voor katten.Kijkt u gerust op mijn Facebookpagina "Dierenoppas- en Uitlaatservice Annabel".Warme groet,Annabel."
Adres: Boerendijk 4, 4451RK Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113561504
ln.mrafnilbog@ofni
Stad: Heinkensand
Route: Boerendijk 4
Postcode: 4451RK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 09:00


op zoek naar gerelateerd: goblin farm reviews, dierenpension kruiningen, dierenpension zeeland, dierencrematorium heinkenszand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolter & Dros, vestiging Goes Wolter & Dros, vestiging Goes 312 meter slecht bereikbaar, dan telefonisch van kastje naar muur gestuurd en op laatst advies ...
Binnenuit Binnenuit 423 meter Mooie spullen hoor
Op de bok Op de bok 467 meter Leuke mensen, was de eerste keer. Erg druk boven met de 1 euro verkoop, dat had wat b...
Stal Goodwill Stal Goodwill 733 meter Toplocatie voor de jonge paarden nog wat de nodige vrijheid te geven ,bij mensen met...
Stelleverhuur Luxe CHALETS Stelleverhuur Luxe CHALETS 772 meter Leuk kleinschalig park waar nieuwe woningen op geplaatst worden. In de omgeving is ve...
't Kunstuus 't Kunstuus 1 km Heel leuke kunst galerie met een zeer wisselend aanbod. Regelmatige nieuwe exposities...
Slijterij Bie de Bolle Slijterij Bie de Bolle 1 km Wat een feest is het om hier te zijn.
Into repair Into repair 2 km Informatie gevraagd voor vervanging van de lightning aansluiting op mijn iPad Air2. I...
Recensies
Wij willen jullie oprecht bedanken voor alle goede zorgen voor onze poes Inci. De moeite door jullie genomen toen ze ziek werd en ook de goede communicatie kunnen wij zeer waarderen. Ik kan geen 6 sterren geven, anders zou ik het doen!
Mijn dieren zijn hier nu 2 keer op vakantie geweest. Beiden keren zijn ze gezond en wel terug gekomen. Het personeel is heel vriendelijk, en lief voor de dieren! Een hele fijne bijkomstigheid is, is dat je ze kunt bereiken en kunt vragen hoe het met ze gaat, en soms krijg je er een foto bij van hoe ze lekker liggen te luieren.
Slecht gevoel gekregen bij deze kennel, de verblijven mochten we niet zien, onze hond kwam erg vies terug stinkend naar urine en had veel last van diarree. Is de laatste keer geweest dat hij hier heen gaat.
wat mij steekt is dat Annabel duurder is geworden maar minder honden neemt om de honden meer aandacht te kunnen geven. Er staan nu 18 auto tot aan de dijk te wachten om de hond op te kunnen halen. Dus dat lieft ze gewoon om haar zakken verder te kunnen vullen!!!
Tot nu toe ik heb ik alleen telefoon en mail contact gehad. Wat heel prettig verliep. Binnenkort bezoek ik de fysieke locatie dan heb ik nog meer informatie.
Nooit meer! Onprofessioneel, er wordt niet op mails gereageerd en telefonisch contact is nagenoeg onmogelijk. Er wordt aangeboden in contact te blijven en updates te ontvangen over je huisdier, maar er wordt gewoon niet gereageerd. Ons huisdier kwam vies terug en stonk ontzettend naar urine. Afhandeling van meningsverschillen is er niet, je wordt gewoon afgescheept. Nooit meer!
Wat een fantastische lieve mensen daar. Rico gaat er met super veel plezier naar toe.
Ik heb hele goeie ervaringen met deze oppasservice. Annabel is echt heel goed voor de dieren. Onze hond gaat er met heel veel plezier heen. Echt een aanrader!
Nooit meer. Een paar jaar geleden is mijn hond daar geweest tijdens onze vacantie. Afgesproken dat zijn bench mee mocht omdat hij er aan gewend was. Toen wij onze hond ophaalden zag ik dat zijn bench niet gebruikt was. Ook de hond zag er niet gelukkig uit, dat merkte ik aan alles. Ook was de nieuwe beheerders zeer onvriendelijk en gejaagd. Nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid